Header Ads


Μεγάλη συμφωνία της ΑΕΚ με νέα εταιρεία ένδυσης!

Μεγάλη συμφωνία της ΑΕΚ με νέα εταιρεία ένδυσης!


Δείτε με ποια εταιρεία συμφώνησε η ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με την FILA..

Η ιταλική εταιρία θα ντύνει τη Βασίλισσα - Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη συμφωνία που έκλεισε ο Μάκης Αγγελόπουλος




Ως γνωστόν, η ΚΑΕ ΑΕΚ αλλάζει εταιρία ένδυσης από τη νέα σεζόν και ήδη υπάρχει συμφωνία με τη «Macron». Πρόκειται για ιταλική εταιρία και τη συμφωνία, την έχει κλείσει προσωπικά, ο ίδιος ο Μάκης Αγγελόπουλος. Άλλωστε, είναι προσωπικός φίλος του, ένας εκ των ιδιοκτητών της Macron. 

Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε το γεγονός ότι θα είναι πολυετής η συμφωνία και πολύ συμφέρουσα για την ΑΕΚ. Με αποκλειστικές εμφανίσεις για τη Βασίλισσα. Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, είχε ταξιδέψει προ ολίγων ημερών στην Ιταλία, ο Τάκης Τριαντόπουλος μαζί με άλλα στελέχη της ΑΕΚ, για να κλείσουν τα διαδικαστικά θέματα.





Πρόκειται για μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία, με έδρα το Κρεσπελάνο της Μπολόνια. Θεωρείται ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή προϊόντων αθλητικής ένδυσης. Η Macron δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς επιχειρηματικότητας: 1) Ένδυση ομάδων για: ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, ράγκμπι, πετοσφαίριση, μπέιζμπολ, χειροσφαίριση, ποδόσφαιρο 5χ5 και τρέξιμο.

2) Εμπόριο: επίσημες εμφανίσεις, ρούχα και αξεσουάρ ελεύθερου χρόνου για τους υποστηρικτές των χορηγούμενων ομάδων της Macron.

3) Ένδυση αναψυχής: ενδύματα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό για όσους επιθυμούν να φορέσουν την Macron εκτός του αθλητισμού.

Η Macron ιδρύθηκε το 1971 ως διανομέας εμπορικών αθλητικών ειδών αμερικανικού σήματος στην Ιταλία. Μια σημαντική επέκταση της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε το 1994, που συνέπεσε με τη μετεγκατάσταση και εδραίωση στο Κρεσπελάνο.



Η Macron άρχισε να παρέχει ενδύματα ομάδων σε επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου το 2001, με το πρώτο της συμβόλαιο να είναι με τη Μπολόνια. Η επέκταση πέρα από την εγχώρια ιταλική αγορά ξεκίνησε το 2005.

Το 2014, η Macron εξασφάλισε τετραετή συμφωνία με την Μπόλτον Γουόντερερς για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του σταδίου της, με αποτέλεσμα να μετονομαστεί τον Ιούλιο του 2014 σε Στάδιο Μακρόν. Η Macron αντικατέστησε τη Reebok στην ονομασία του σταδίου και παρείχε τις εμφανίσεις του συλλόγου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.