Header Ads


Στοίχημα: Με την ποιότητα της Σοσιεδάδ

Στοίχημα: Με την ποιότητα της Σοσιεδάδ


 
Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (23/05) με τις αναμετρήσεις της La Liga να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Δράση έχουμε σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς και σε Copa Libertadores και Sudamericana. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το ισπανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Σοσιεδάδ - Αλμερία, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε να την αναλύσουμε.
 
36η Αγωνιστική στη La Liga με τη Σοσιεδάδ να βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί. Επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, της οποίας επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας, ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, συμπλήρωσε έξι αναμετρήσεις αήττητη. Παρουσιάζει δυνατό πρόσωπο εντός έδρας, τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων (4-3-0) στα τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος.
 
Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη η Αλμερία, πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στη Μαγιόρκα την προηγούμενη αγωνιστική, συνεχίζει τη μάχη της παραμονής, με τα παιχνίδια που απομένουν να είναι εξαιρετικά κρίσιμα. Εκτός έδρας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, έχει πανηγυρίσει φέτος μόλις μια νίκη μακριά από το σπίτι της. Ποιοτικότεροι οι γηπεδούχοι και με πλεονέκτημα έδρας, θέλουν να κάνουν απόψε αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε μια αντίπαλο που δεν εμπνέει εκτός έδρας. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Under 4,5 σε απόδοση 1.91.
 
Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.