Header Ads


Πιθανή αποχώρηση Ομάρ Ζαρίφ από την ΑΕΚ!

Πιθανή αποχώρηση Ομάρ Ζαρίφ από την ΑΕΚ!


Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι οδηγούν το δεξί χέρι του Ματίας Αλμέιδα εκτός ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα

Λίγες οι πιθανότητες παραμονής στην ΑΕΚ του άμεσου συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα
Μια φωτογραφία, του Ομάρ Ζαρίφ με τον φροντιστή Σπύρο Μαλλιώρα έφερε στη δημοσιότητα το ενδεχόμενο αποχώρησης του άμεσου συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα από την ΑΕΚ. 




Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά τον τέλος του Τελικού με τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαρίφ ποζάρει με τον φροντιστή της ΑΕΚ ο οποίος φοράει μπλουζάκι όπου αναγράφεται το μήνυμα: «Ομάρ θα είσαι πάντα ένας από εμάς. Ήταν τιμή που δουλέψαμε μαζί σου. Θα μας λείψεις πολύ. Φίλοι για πάντα».

Το ρεπορτάζ του aek365 λοιπόν αναφέρει ότι πράγματι οι πιθανότητες αποχώρησης του συνεργάτη του Πελάδο από την ΑΕΚ είναι πάρα πολλές. Εδώ και αρκετό καιρό ο Ζαρίφ αντιμετωπίζει οικογενειακά ζητήματα  τα οποία των οδηγούν εκτός ΑΕΚ και Ελλάδας. Το δεξί χέρι του Αλμέιδα, όπως και όλο το υπόλοιπο τιμ, απολαμβάνει τη θητεία του στην ΑΕΚ αλλά η οικογένεια προέχει.



Η συνεργασία του Ομάρ Ζαρίφ με την Ένωση όχι μόνο είναι άψογη αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο αγαπητά άτομα στην ομάδα. Από τη στιγμή όμως που πρόκειται για οικογενειακό ζήτημα κανείς δεν μπορεί να τον πιέσει και είναι μόνο αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση. Αυτή τη στιγμή η αποχώρηση του δεν είναι δεδομένη αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει αδελφική σχέση με τον Ομάρ Ζαρίφ. Τον έχει στο πλευρό του από τον καιρό που εργαζόταν στην Μπάνφιλντ και τον ακολουθεί σε κάθε ομάδα. Με την εργατικότητα, το πάθος και τον χαρακτήρα του ο Ζαρίφ έχει κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΚ και μια ενδεχόμενη αποχώρηση του θα αποτελέσει πλήγμα.



Με δεδομένο ότι πρόκειται για οικογενειακό ζήτημα ελπίδες παραμονής του Ζαρίφ υπάρχουν μόνο λόγω της ξεχωριστής σχέσης που έχει με τον Αλμέιδα. Όμως είναι ξεκάθαρο πως και ο Πελάδο βάζει πάνω από όλα την οικογένεια.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.