Header Ads


Ο Δομάζος «τελείωσε» την προπαγάνδα: «Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν, δικαιολογία Παναθηναϊκού ότι ήταν άρρωστοι»

Ο Δομάζος «τελείωσε» την προπαγάνδα: «Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν, δικαιολογία Παναθηναϊκού ότι ήταν άρρωστοι»


Ο στρατηγός του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε τα πράγματα με το όνομα τους για την ομάδα του τον Παναθηναϊκό..

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημαία του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, σχολίασε το ντέρμπι των Πράσινων με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ήταν σαν φιλικό παιχνίδι και δεν είχε καθόλου νεύρο,
ενώ πρόσθεσε ότι ήταν δικαιολογία της ομάδας ότι ήταν άρρωστοι.




Αναλυτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στο ΦΩΣ:

-Δεν εκτιμήθηκε σωστά από τον Παναθηναϊκό η αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού; Υπήρχε αδικαιολόγητη αισιοδοξία;

“Δεν είναι μόνο αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη. Και στα άλλα δύο ντέρμπι την ίδια μπάλα έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Όπως βρήκε τον Ολυμπιακό σε αυτήν την κατάσταση, δεν θα τον ξαναβρεί. Έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο α’ ημίχρονο αδικαιολόγητα οπισθοχώρησε ο προπονητής την ομάδα… Και με ισοπαλία έχανες το πρωτάθλημα, άκουγες στο ραδιόφωνο ότι νικάει η ΑΕΚ τον Άρη, τι περίμενες σε όλο το ματς; Έπρεπε ο Παναθηναϊκός να ρισκάρει, αλλά δεν ρίσκαρε ποτέ. Το γιατί δεν ρίσκαρε, δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να το ξέρω. Και γιατί ο προπονητής παίζει την ίδια τακτική συνέχεια, δεν το ξέρω…”

-Μίμη, τα λες σταράτα. Πόνεσες; 13 χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα.



“Άμα είσαι 10 βαθμούς μπροστά και δεν παίρνεις το πρωτάθλημα, ενώ έχεις να το πάρεις 13 χρόνια, είναι πολύ δύσκολο… Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει φέτος πρωταθλητής. Οι φίλαθλοι τουλάχιστον το πίστευαν. Τη νέα χρονιά πάλι αν είσαι πολλούς βαθμούς μπροστά δεν θα πιστεύεις ότι θα το πάρεις. Είναι ψυχολογικό χτύπημα”.

-Εσύ περίμενες ότι θα το χτυπούσε ο Ολυμπιακός το ματς;

“Σαν φιλικό παιχνίδι ήταν! Έχω παίξει και έχω δει δεκάδες ντέρμπι «αιωνίων». Δεν έπεσε μια κλοτσιά, δεν έβλεπες δύναμη, ούτε από τους μεν ούτε από τους δε. Και από ευκαιρίες, τι είδαμε… Ήταν Παναθηναϊκός αυτός; Ήταν Ολυμπιακός αυτός; Να σοβαρευτούμε… Και είπανε μετά τη δικαιολογία ότι ήταν άρρωστοι. Τότε γιατί έπαιξαν; Μία μέρα μετά γιατί δέχτηκαν να παίξουν; Όλοι έχουμε περάσει κορονοϊό και ξέρουμε. Αν είναι άρρωστοι οι παίκτες, δεν τους βάζεις να παίξουν. Ό,τι δικαιολογία λες μετά, δεν πιάνει η δικαιολογία αυτή. Ας απειλούσε ότι θα κατεβάσει την Κ19”.

-Αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε παρόμοια θέση με τον Ολυμπιακό, θα καθόσουν να χάσεις;



“Όχι, όχι, αυτά που έλεγαν ήταν του καφενείου. Θα ήταν ντροπή για την Ιστορία του Ολυμπιακού να κάτσει να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλη Ιστορία. Το άκουγα κι εγώ και έλεγα «ρε παιδιά, τάβλι να παίξουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα σκοτωθούν»!”

-Ο Μαύρος μού είπε ότι το περίμενε ότι η ΑΕΚ θα το έπαιρνε.

“Καλά, ας μας τα έλεγε αυτά ο Μαύρος όταν ήταν ο Παναθηναϊκός πολλούς βαθμούς μπροστά”.

-Άδικα το παίρνει η ΑΕΚ;

“Η ΑΕΚ το πήρε, όταν βγεις πρωταθλητής, το παίρνεις δίκαια. Έπαιξε ωραία μπάλα. Και ο Παναθηναϊκός είχε παίξει καλά. Κάποιος θα έβγαινε πρωταθλητής. Αυτός που θα έβγαινε πρώτος, θα έβγαινε δίκαια”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.