Header Ads


Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Ρεάλ στο 2.30

Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Ρεάλ στο 2.30


Μέρα Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή η Τρίτη (09/05), με τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση να ξεχωρίζει. Φυσικά, πέρα από τα αθλητικά γεγονότα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για eurovision στοίχημα με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Πίσω στο ποδόσφαιρο, για τον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προκύπτει μια στοιχηματική επιλογή με αξία. Πάμε να τη δούμε παρακάτω.
 
Από την κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι έρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας με 2-1 την Οσασούνα. Με τον τρόπο αυτό, έκανε την επιστροφή στις νίκες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα, με τον Αντσελότι να προχωρά σε αλλαγές για να ξεκουράσει παίκτες. Πιο πρόσφατα, ηττήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός με 2-0, έχει πέσει τρίτη στη βαθμολογία, κάτι που όμως πρακτικά δεν έχει σημασία, καθώς η πρώτη τετράδα δίνει εισιτήριο Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει τα εφτά από τα οχτώ τελευταία ματς στην έδρα της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ενώ τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχαν Over 2.5 γκολ.
 
Ξέφρενη η πορεία της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Έκανε ακόμη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε, εντός έδρας κόντρα στη Λιντς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1. Οι “Πολίτες” είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς λιγότερο από τη δεύτερη Άρσεναλ. Θέλουν… εκδίκηση από τη Ρεάλ που τους απέκλεισε πέρσι από το Τσάμπιονς Λιγκ και να έχουν παρουσία στον τελικό για δεύτερη φορά σε μια τριετία. Στις εφτά από τις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.
 
Και πέρσι διασταυρώθηκαν οι δύο ομάδες στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Ρεάλ να προκρίνεται στη Μαδρίτη έπειτα από φοβερή ανατροπή. Με δεδομένο ότι η “βασίλισσα” προέρχεται από τη κατάκτηση του Κόπα ντελ Ρέι και παίζει στην έδρα της είναι υπερβολικό να εμφανίζεται ως το αουτσάιντερ. Παρά και την εξαιρετική πορεία της Μάντσεστερ Σίτι φέτος, που την έχει φέρει να διεκδικεί τρέμπλ. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με καλύψη, δηλαδή θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 2.30.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.