Header Ads


Η ΑΕΚ ξεχώρισε τον 19χρονο Ουρουγουανό Λουτσιάνο Ροντρίγκες! (vid)

Η ΑΕΚ ξεχώρισε τον 19χρονο Ουρουγουανό Λουτσιάνο Ροντρίγκες! (vid)


H AEK είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 και ήδη έχει ξεχωρίσει ένα μεγάλο ταλέντο της Ουρουγουάης - Όλα τα δεδομένα

Η ΑΕΚ είναι παρούσα με scout στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 που φιλοξενείται στην Αργεντινή και έχει ξεχωρίσει περίπτωση Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή.




Με τον Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του στην ΑΕΚ. Η Ένωση δουλεύει πολύ στο scouting παικτών και η επιβεβαίωση ήρθε πριν από λίγο στο EFE. Και τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα του Φαμπιάν Σαλίνας που είναι στην Αργεντινή για λογαριασμό της ΑΕΚ και χθες είδε το ματς της Τυνησίας με την Ουρουγουάη που έληξε με 1-0 με γκολ πέναλτι του Φράνκο Γκονζάλες στο 90+3'.

Μάλιστα, ο Σαλίνας έκανε και δήλωση υποστηρίζοντας πως «πρώτα αναζητώ τους καλύτερους παίκτες κάθε χώρας και με βάση αυτά που έχει η ΑΕΚ, βλέπω αν μπορεί να χωρέσει στο σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ματίας Αλμέιδα».



«Υπάρχουν νέα ταλέντα παντού και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 είναι ένα καλό στοίχημα για να ψαρέψουμε ταλέντα του μέλλοντος», ανέφερε ακόμη.

Και πάμε τώρα στο προκείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σαλίνας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 19χρονου επιθετικού, Λουτσιάνο Ροντρίγκες της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. 

Μάλιστα το επιβεβαίωσε και ο Σαλίνας λέγοντας πως είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Μέχρι τη συμμετοχή του στη διοργάνωση μετρούσε 10 ματς, ένα γκολ και δύο ασίστ με την ομάδα του με τον πρώην σύλλογό του, Προγκρέσο να κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του. 

Σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2027.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.