Header Ads


Μητσικώστας: «Σατιρίζω και Μελισσανίδη και του αρέσει πολύ!» (vid)

Μητσικώστας: «Σατιρίζω και Μελισσανίδη και του αρέσει πολύ!» (vid)


Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Μητσικώστας σε συνέντευξη μέσα στην «OPAP Arena» - Η ατάκα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Γιώργος Μητσικώστας παραχώρησε συνέντευξη μέσα από την Αγιά Σοφιά-ΟΠΑΠ Arena και μίλησε για την εκπομπή που ξεκινά «ΜητσιVAR» και την ποδοσφαιρική σάτιρα.




Το γήπεδο της ΑΕΚ επέλεξε ο Γιώργος Μητσικώστας για να δώσει συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη, για την εκπομπή του Αlpha «Καλύτερα δεν γίνεται».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον χαμό της μητέρας του, στην γειτονιά που μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ μίλησε και για την αγάπη του για την ΑΕΚ αλλά και την εκπομπή που αναμένεται να ξεκινήσει στο κανάλι Action24 με τίτλο: «ΜητσιVAR».

«Είναι κατάλληλο το timing της τηλεοπτικής μου επιστροφής αλλά και της επιστροφής εδώ στο γήπεδο, να το πούμε αυτό και να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ. Έχω μεγαλώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πατρικό μου είναι δυο στενά πιο κάτω από το γήπεδο. 



Μου έχει λείψει η τηλεόραση αν και απέχω ανά διαστήματα. Είναι μια ωραία εποχή προεκλογικά, πολιτικά είναι η επικαιρότητα αυτή που τρέχει και αθλητικά είναι. Πάντα έχουμε και επειδή μου αρέσει και η ποδοσφαιρική σάτιρα, να σατιρίζω τους προέδρους. Πρώτα απ' όλα και τον πρόεδρο τον δικό μας, τον Δημήτρη τον Μελισσανίδη που του αρέσει πάρα πολύ, θα το κάνουμε και αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.