Header Ads


«Τρέλα» για ένα εισιτήριο για το Βόλος-ΑΕΚ! (pics)

«Τρέλα» για ένα εισιτήριο για το Βόλος-ΑΕΚ! (pics)


Τρέλα στον κόσμο της ΑΕΚ - Δείτε τι ουρές επικρατούν για ένα εισιτήριο, πόσος κόσμος αναμένεται στον Βόλο αύριο..

Οι φίλοι της Ένωσης ανυπομονούν να βρεθούν στο γήπεδο και πάλι στο πλευρό του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του και κάνουν ατελείωτες ουρές έξω από το ξενοδοχείο για να προμηθευτούν εισιτήριο.




Είναι δεδομένο ότι στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ υπάρχει πλέον τεράστια λαχτάρα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά. Το διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ απογείωσε την πίστη και την εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και γνωρίζουν όλοι πόσο σημαντικό είναι να πάρει τα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν, προκειμένου να παραμείνει ο Δικέφαλος στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί στραβά αποτελέσματα των αντιπάλων του...

Η αναμέτρηση με τον Βόλο γίνεται και στη διάρκεια των play-offs μεσοβδόμαδα, αύριο όπως είναι γνωστό στις 18:00, όμως και πάλι ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει την ίδια λύσσα για να βρεθεί στο πλευρό της πρωτοπόρου της βαθμολογίας. Όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε οι φίλοι της Ένωσης έχουν δημιουργήσει ατελείωτες ουρές εκεί που διαθέτουν τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης.



Θυμίζουμε ότι στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως έκανε γνωστό από χθες η Ένωση, θα βρίσκεται στο πλευρό του Ματίας Αλμέιδα και των παικτών του, άλλωστε γενικά είναι όλη τη χρόνια κοντά στην ομάδα και πρόσφατα είδε την προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ, μίλησε με τον Αργεντινό και έδωσε την εντολή για διπλό στον Πέτρο Μάνταλο στα Σπάτα. Προφανώς και ο ίδιος, όπως όλοι οι ΑΕΚτζηδες, έχει φτιαχτεί πολύ από τη νίκη και το τρόπο που ήρθε αυτή στην Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ. Σε συνδυασμό με τις γκέλες και των βασικών ανταγωνιστών.


Η ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει στο ξενοδοχείο και την Μαγνησία το απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα στις 18:00 με 18:30 θα βρίσκεται εκεί και οι φίλοι της Ένωσης ετοιμάζουν υποδοχή πρωταθλήτριας...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.