Header Ads


Μαγική ατμόσφαιρα με υπογραφή Γιώργου Μελισσανίδη στην «OPAP Arena» (vid)

Μαγική ατμόσφαιρα με υπογραφή Γιώργου Μελισσανίδη στην «OPAP Arena» (vid)


Η 7μελης ομάδα του επιμελείται την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ - Όλες οι λεπτομέρειες

Το επταμελές τιμ, οι κατευθύνσεις, η λεπτομερής επιμέλεια και το μοναδικό αποτέλεσμα που δημιουργείται στην Αγιά Σοφιά και "παντρεύεται" μοναδικά με τον λαό της ΑΕΚ και την ομάδα.




Δεν υπάρχει ΑΕΚτζής ή γενικά δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει τη χαρά να μπει στην Αγιά Σοφιά αυτούς τους μήνες που άνοιξε τις πύλες της και να μην έχει μαγευτεί, όχι μόνο από το σούπερ γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και την ατμόσφαιρά του. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ παίρνουν συνεχώς πολλά μηνύματα δέους και θαυμασμού από κόσμο που εκφράζουν το εντυπωσιασμό τους για το οπτικοακουστικό κομμάτι του!

Μάλιστα, αρκετοί ξένοι, έχουν αναφέρει στην ΠΑΕ πως η εμπειρία τους είναι ανάλογη, αν όχι και καλύτερη, λόγω του ανοιχτού γηπέδου, με αντίστοιχες σε κλειστά γήπεδα ΝBA. Αφορά δηλασή τα φωτορυθμικά, τα εφέ σε συνδυασμό με το οπτικό υλικό στα μάτριξ και τα ηχητικά.

Οντως μετά από 7 μήνες λειτουργίας του Ναού έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ σε αυτό το κομμάτι. Ένα κομμάτι που φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Μελισσανίδη. Αυτός είναι που έχει αναλάβει τη λεπτομερή επιμέλεια όλων αυτών που «ντύνουν» μαγευτικά το Ναό.



Ο Γιώργος Μελισσανίδης έχει επιλέξει το επταμελές team που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι, έχει δώσει τις κατευθύνσεις και είναι από πάνω τους σε κάθε ματς. Στο team περιλαμβάνεται DJ, χειριστής POV Camera, δύο τεχνικοί booth, χειριστής drone αποκλειστικά για την κάλυψη σε αυτόν τον τομέα, οπερατέρ και φυσικά ο χειριστής του scoreboard.

Είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι η λειτουργία αυτού του γκρουπ, έμπνευσης και καθοδήγησης του Γιώργου Μελισσανίδη.

Και αυτά είναι μόνο η αρχή... Θα έρθουν κι άλλα πράγματα να "ντύσουν" όμορφα την εμπειρία όσων φιλάθλων έρχονται στο Ναό μελλοντικά. Για παράδειγμα θα έρθουν πράγματα που βλέπουμε μόνο στο ΝBA, όπως ένα... κανόνι που πετάει δώρα στον κόσμο στις εξέδρες. Ή ένα άλλο event όπου η κάμερα πιάνει ένα ζευγάρι στην εξέδρα, παίζει στο μάτριξ τα πρόσωπά τους και κερδίζουν διάφορα δώρα. 



Στόχος είναι το γήπεδο της ΑΕΚ να χαίρεται και να απολαμβάνει τα πάντα όποιος το επισκεφτεί. Να μειωθούν ακόμα και τα υβριστικά συνθήματα! Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει οπαδούς οι οποίοι έχουν δημιουργήσει τα περισσότερα συνθήματα μη υβριστικά από κάθε άλλη ομάδα. Και χθες είδαμε και νιώσαμε στιγμές με παλιά συνθήματα χωρίς ύβρεις που ακολούθησαν όλοι, τόσο πριν, οσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και στο ημίχρονο του αγώνα... 

Με απλά λόγια: έρχονται ακόμα πιο όμορφα πράγματα...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.