Header Ads


Ετοιμος ο Μήτογλου - Αμφίβολος ο Μουκουντί!

Ετοιμος ο Μήτογλου - Αμφίβολος ο Μουκουντί!


Επέστρεψε στη διάθεση του Αλμέιδα ο Μήτογλου, εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του Μουκουντί και στο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Ακόμα μια λύση για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ προστέθηκε στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αρη. Ο Σίμος Μήτογλου, που είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης από το παιχνίδι με το Βόλο, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και δίνει επιλογή στον Αργεντινό τεχνικό.




Με δεδομένο πως ακολουθεί η ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και ο Βίντα έχει παίξει ήδη δύο ματς σε πέντε μέρες, είναι εξαιρετικά πιθανό να μπει στην 11άδα ο Ελληνας στόπερ.

Αντίθετα, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ο Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ προσπαθεί να ακολουθήσει μέρος του προγράμματος κατά τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να είναι έντονες σύμφωνα με τον ίδιο.



Βέβαια, προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμούς, συμμετέχει σε κομμάτι των ασκήσεων και τεστάρει το πόδι του, αλλά ακόμη νιώθει ενοχλήσεις. Ετσι, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την Κυριακή και ίσως προφυλαχθεί ενόψει ντέρμπι.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.