Header Ads


Οι αλλαγές Αλμέιδα στην 11αδα με Άρη!

Οι αλλαγές Αλμέιδα στην 11αδα με Άρη!


Ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού - Η έκπληξη που ετοιμάζει με Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Ποιοι θα παίξουν στο παιχνίδι της Κυριακής και ποιος ετοιμάζεται γαι το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης.




Ο Κώστας Κετσετζόγλου αφού αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες από το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ εμπόλεμο Βελιγράδι, σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη στην Opap Arena.

«Μετά τη νίκη στον Βόλο, η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει και τον Άρη για να εκμεταλλευτεί τα στραβοπατήματα που είχαν οι άλλοι δύο διεκδικητές απέναντι στις ομάδες αυτές, όπως και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Λεωφόρο, όποιο κι αν είναι αυτό», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Σχετικά με την κατάσταση του Μουκουντί είπε: «Ακόμη και σήμερα να μπει στις προπονήσεις, είναι μάλλον αδύνατο να παίξει βασικός. Άλλωστε Βίντα και Τζαβέλλας τα πήγαν εξαιρετικά στα δύο τελευταία παιχνίδια».

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Χατζισαφί θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο κέντρο, αν υπάρχει στόπερ στον πάγκο, θα παίξουν λογικά και ο Σιμάνσκι και ο Γιόνσον. Ίσως δοθούν ανάσες στον Πινέδα, ο Γκατσίνοβιτς μπορεί να παίξει βασικός, ενώ πιστεύω πως θα αγωνιστούν κανονικά ο Αραούχο και ο Γκαρσία. Τον Φερνάντες τον βλέπω πιο πολύ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, οπότε πιο πιθανό είναι να παίξει ο Ελίασον δεξιά».

 




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.