Header Ads


Μαρινάκης προς ΑΕΚ: «Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία»!

Μαρινάκης προς ΑΕΚ: «Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία»!


Έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο..
Ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, αντέδρασε ως προς την ΑΕΚ και τους χειρισμούς της με συγκεκριμένες τοποθετήσεις μέσα στο Δ.Σ. της Τρίτης.




Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αλλά και πρόεδρος της Λίγκας είχε συγκεκριμένη στάση ως προς το θέμα που προέκυψε με τους Πολωνούς διαιτητές και τα όσα ζητά η ΑΕΚ για να ανοίξουν οι κάμερες στο αεροδρόμιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό ως εξής μεταξύ άλλων: «Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε και όχι η εισαγγελία και το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό;



Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!». Απαντώντας στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά, του επισήμανε ότι «η ΕΛΑΣ έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία». Επιπλέον ο Μαρινάκης καταφέρθηκε ξανά κατά της ΕΠΟ και του Μπαλτάκου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.