Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Παναθηναϊκό!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Παναθηναϊκό!


Ο ρυθμιστής Πινέδα για τα πλάνα Αλμέιδα - Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι τίτλου..

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αυριανού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το πλάνο με το οποίο θα μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει μία μεγάλη και σημαντικότατη νίκη μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, καταστρώνει ο Ματίας Αλμέιδα.




Όπως σημειώνει μάλιστα η «ώρα των σπορ», ρυθμιστής στα όποια σχέδια υπάρχουν στο μυαλό του Αργεντινού τεχνικού είναι ο Πινέδα.

Οι επιλογές, δηλαδή, που θα γίνουν στη μεσαία γραμμή της «Ένωσης» θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό τι θα γίνει από τα χαφ και μπροστά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αν ο Αλμέιδα πάει με ένα «6άρι» και ένα «8άρι» στη Λεωφόρο, τότε το δίδυμο θα είναι ο Σιμάνσκι ή ο Γιόνσον με τον Μεξικανό, που οι δυο τους τα πήγαν εξαιρετικά την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ.



Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί ο Πολωνός και Σουηδός, και θα πρέπει να βρεθεί πού θα χρησιμοποιηθεί ο Πινέδα που μπορεί με το πάθος του δώσει το έξτρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Θα πάρει τη θέση του Γκατσίνοβιτς, ή θα μείνει εκτός ο Τσούμπερ; Ο Αλμέιδα θα τα βάλει όλα κάτω και θα αποφασίσει για το σχήμα με το οποίο θα πάρει να πάρει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, αποκτώντας παράλληλα η ομάδα του το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.