Header Ads


Η «απάντηση» Κουλμπάκοφ στην ΑΕΚ για την φάση του Άμραμπατ!

Η «απάντηση» Κουλμπάκοφ στην ΑΕΚ για την φάση του Άμραμπατ!


Δείτε πως...απάντησε ο Κουλμπάκοφ για το τι σφύριξε στην φάση..

Για αδυναμία ακόμα και του ίδιου του διαιτητή να εξηγήσει τον λόγο που ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Άμραμπατ με τον ΠΑΟΚ κάνει λόγο η ΑΕΚ.

Την αμήχανη στάση του Αλεξέι Κουλμπάκοφ μετά την απίστευτη απόφαση στο ξεκίνημα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ περιγράφουν από την ΑΕΚ.




Όπως αναφέρεται από την «Ένωση», ο Λευκορώσος διαιτητής κλήθηκε σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις να εξηγήσει τον λόγο που ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Άμραμπατ.

Στην πρώτη απ’ αυτές, στο ημίχρονο, ο Κουλμπάκοφ και οι βοηθοί του δεν είπαν κουβέντα (ούτε έδωσαν στίγμα με κάποια κίνηση του σώματός τους) στις έντονες διαμαρτυρίες των «κιτρινόμαυρων».



Σύμφωνα, δε, με όσα αναφέρει στην ίδια ενημέρωση η ΑΕΚ, ούτε ο τέταρτος μπορούσε να διαφωτίσει για το τι ακριβώς καταλογίστηκε.

Όσο για τη δεύτερη φορά που ζητήθηκαν απαντήσεις από τον Κουλμπάκοφ ήταν μετά το τέλος του αγώνα και λίγο πριν αποχωρήσουν από την Τούμπα.

Τότε, όπως αναφέρεται από την «Ένωση», άνθρωποι της ομάδας πήγαν στον διαιτητή πολύ ήρεμα και του ζήτησαν χωρίς ένταση και πολύ ευγενικά να τους πει (έστω και τότε) τι ακριβώς έδωσε.



Και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο ο Κουλμπάκοφ δεν είπε τίποτα, σηκώνοντας μάλιστα τους ώμους, σαν να λέει ότι… δεν ήξερε ούτε και ο ίδιος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.