Header Ads


Οι πρώτες δοκιμές Αλμέιδα για Ολυμπιακό!

Οι πρώτες δοκιμές Αλμέιδα για Ολυμπιακό!


Ποιους ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι - Ποιος θα πάρει την θέση του Αραούχο, όλα όσα δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση..

Τι δοκίμασε ο Ματίας Αλμέιδα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν το Καραϊσκάκη




Η μάχη για την κατάκτηση του νταμπλ καλά κρατεί για την ΑΕΚ που συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκης.

Ένα παιχνίδι που δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνο για το Κύπελλο Ελλάδος πριν από μία εβδομάδα μιας και ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε τότε μια ενδεκάδα αρκετά διαφορετική από το συνηθισμένο. Στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τις απουσίες των Αραούχο, Σιντιμπέ, Γαλανόπουλου, Μοχαμάντι και Στάνκοβιτς, ο Αργεντινός τεχνικός πειραματίστηκε τόσο στα χαφ, όσο και στην επίθεση σε ασκήσεις για επιθετική ανάπτυξη.



Συγκεκριμένα, στις δύο θέσεις των χαφ δοκιμάστηκαν  σε αυτές τις ασκήσεις ανάπτυξης από τα άκρα νά ζευγάρια οι:

Μάνταλος-Γιόνσον
Σιμάνσκι-Πινέδα
Μάνταλος-Πινέδα

Φυσικά το δίδυμο των Σιμάνσκι – Γιόνσον δεν θέλει και… ιδιαίτερες δοκιμές μιας και παίζουν μαζί σχεδόν όλη τη χρονιά μαζί.

Όσον αφορά στα άκρα ο Αλμέιδα δοκίμασε δεξιά εναλλάξ τους Άμραμπατ και Ελίασον, ενώ αριστερά τον Γκατσίνοβιτς και τον Φερνάντες. Σε όλα αυτά, ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν σταθερά με όλους ελεύθερος πίσω από φορ. Στην κορυφή έπαιξαν τόσο ο Γκαρσία, όσο και ο Φαν Βέερτ.



Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ δούλεψε και στο build up στην άμυνα  κάνοντας δοκιμές και εκεί. Συγκεκριμένα, στις εν λόγω ασκήσεις συμμετείχαν όλοι οι στόπερ στο κέντρο της άμυνας, ο Χατζισαφί στα αριστερά, ο Ρότα στα δεξιά και στα χαφ ο Σιμάνκσι και ο Γιόνσον, ενώ δοκιμάστηκε και ο Πινέδα με τον Πολωνό στον άξονα. Σε αυτή την άσκηση ήταν τερματοφύλακας σταθερά ο Αθανασιάδης.

Αντίπαλοι τους κάποιοι παίκτες από την ΑΕΚ Β’ και από την Κ19.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.