Header Ads


«Τελειώνει» και τον Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός;

«Τελειώνει» και τον Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός;


Άνω κάτω ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ - Δείτε τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον Παπασταθόπουλο

Οι εκτιμήσεις του Νίκου Σταματέλου για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου και το τι σημαίνει ο αποκλεισμός του από την αποστολή του χθεσινού ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.




Το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ νωρίς για να λέμε οτιδήποτε για το καλοκαίρι. Λήγει το συμβόλαιό του. Είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για το καλοκαίρι. Μέχρι πριν από τον Παναθηναϊκό ήταν για να μένει και τώρα είναι για να φεύγει; Ήταν επιλογή του Ανιγκό ο αποκλεισμός από την αποστολή. Περιμένω να δω αν θα είναι στην αποστολή με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, που είναι πιο κρίσιμο για όλους», υπογράμμισε για τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα στοιχεία που έκριναν το χθεσινό παιχνίδι, στάθηκε στην απόδοση των Βαλμπουενά, Χουάνγκ και Φορτούνη, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι που ακολουθεί είναι ένα τελείως άλλο παιχνίδι σε σχέση με εκείνα που έχουν προηγηθεί με την Ένωση.





Το σοβαρό λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο λιμάνι. Ο έμπειρος στόπερ "χάρισε" ένα γκολ στον αντίπαλο και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε φέτος.

Ο Ζοσέ Ανιγκό τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά τελικά τον άφησε εκτός τελικής 20άδας και ο 34χρονος στόπερ είδε το ματς από την εξέδρα. Αυτό ήταν ένα μήνυμα από τον Γάλλο τεχνικό και θα φανεί ποια θα είναι η διαχείριση της υπόθεσής του στα επόμενα έξι παιχνίδια της σεζόν.



Εξάλλου, το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου λήγει το καλοκαίρι και υπήρχε μια πρόθεση να γίνει πρόταση ανανέωσης για έναν χρόνο με μειωμένες αποδοχές. Ωστόσο, τα δεδομένα, όπως γράφει αθλητική εφημερίδα της Μ. Πέμπτης, έχουν αλλάξει πλέον και δύσκολα θα γίνει κίνηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα σεζόν!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.