Header Ads


Η ανακοίνωση ΕΠΟ για το ΑΕΚ-Άρης!

Η ανακοίνωση ΕΠΟ για το ΑΕΚ-Άρης!


Δείτε τι θα συμβεί τελικά στο ΑΕΚ-Άρης, τι ανακοίνωσε η ΕΠΟ πριν από λίγο μετά τα όσα έγιναν με τους Πολωνούς διαιτητές..

Η ΕΠΟ αναγκαστικά όρισε Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ-Άρης, λίγες ώρες πριν τη σέντρα, μετά τα όσα αδιανόητα έγιναν με τους Πολωνούς.




Σε ορισμό Ελλήνων διαιτητών προχώρησε η ΕΠΟ για το ΑΕΚ-Άρης, μετά την αδιανόητη συμπεριφορά των Πολωνών ρέφερι που είχαν οριστεί για το παιχνίδι και έφτασαν στην Αθήνα μεθυσμένοι και επιθετικοί.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην «OPAP Arena», ο Στιβ Μπένετ αποφάσισε να ορίσει πρώτο διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), ο οποίος ήταν ο 4ος του αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και 4ος ο Βεργέτης (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Ευαγγέλου (Αθήνας).και AVAR ο Φωτόπουλος (Αθηνών).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινωνονται τα εξης: Κατόπιν επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματουχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Αρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη  να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.