Header Ads


Ξαφνικά...Μανούχος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Ξαφνικά...Μανούχος στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!


Δεν ήρθε στην Ελλάδα ο Γερμανός διαιτητής VAR - Τι ανακοίνωσε η ΚΕΔ πριν λίγο

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε πως ο Μανούχος θα είναι τελικά στο VAR του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό λόγω κωλύματος του Γερμανού διαιτητή Σάσα Στεγκεμάνις.




Η ΚΕΔ ανακοίνωσε πως ο Γερμανός διαιτητής Σάσα Σταγκεμάνις δεν θα βρεθεί στην θέση του VAR στον σημερινό αγώνα (23/04-20:00) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague, αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην χώρα μας το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, την θέση του στο VAR του συγκεκριμένου αγώνα θα πάρει ο Έλληνας Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος διήυθυνε το Σάββατο (22/04) το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό για τα play-out της Superleague.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:



«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.