Header Ads


Συντριβή και αποκλεισμός στη «ζούγκλα» του Ισραήλ για την ΑΕΚ!

Συντριβή και αποκλεισμός στη «ζούγκλα» του Ισραήλ για την ΑΕΚ!


Αγώνας παρωδία σε ένα γήπεδο ζούγκλα υπό τις ευλογίες της FIBA..

Με συνθήκες ζούγκλας στην εξέδρα και με διαιτησία για γέλια, η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε «σφαγή» σε ματς παρωδία

Η ΑΕΚ σε ατμόσφαιρα που θύμισε «Ριζούπολη», έχασε σε ματς-ντροπή με 91-51 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και με 2-1 στη σειρά αποκλείστηκε από το Final 4 του Basketball Champions League.




Η ΑΕΚ συνετρίβη από την Χαποέλ Ιερουσαλήμ (91-51) και αποχαιρέτησε το όνειρο του Φάιναλ-4, σε έναν αγώνα που το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σχολιάσει κάποιος είναι το μπάσκετ που παίχτηκε. 

Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα θύμισαν ζούγκλα, με τους παίκτες να δέχονται βροχή αντικειμένων, τα τάιμ άουτ να γίνονται μέσα στο παρκέ και τους παίκτες να είναι εμφανώς επηρεασμένοι από αυτά που συνέβαιναν στις εξέδρες. 



Οι διαιτητές δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η Χαποέλ να εκμεταλλευτεί την ενέργεια και την ποιότητα της και να κερδίσει άνετα. 

Ο μόνος που πάλεψε για την ΑΕΚ ήταν ο Λεμάρ, που μπήκε από την αρχή στο πνεύμα του αγώνα, αλλά ήταν πολύ μόνος του. Έτσι η Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας τελείωσε στην Ιερουσαλήμ, με την ΑΕΚ να έχει κάνει αρκετές υπερβάσεις φέτος και να φτάνει ένα ματς μακριά από το Φάιναλ-4.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.