Header Ads


Κουτσιαύτης για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: «Μόνο το Μαντείο των Δελφών μπορεί να απαντήσει τι έδωσε...»

Κουτσιαύτης για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: «Μόνο το Μαντείο των Δελφών μπορεί να απαντήσει τι έδωσε...»


Κανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη για την φάση με το γκολ του Άμραμπατ.. Δείτε πως χαρακτήρισε τον διαιτητή Κουλμπάκοφ ο Αριστομένης Κουτσιαύτης..

Μιλώντας στην εκπομπή «Total Football» του OPEN ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είπε πως ο Κουλμπάκοφ δεν είχε elite διαιτησία στην Τούμπα, ενώ για τη «διαβόητη» φάση του 6΄ είπε πως κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε.




Την διαιτησία του Αλεξέι Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ σχολίασε στην εκπομπή του OPEN «Τοtal Football», ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θύμισε elite διαιτητή. Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής μίλησε και για τη φάση του 6ου λεπτού, όπου η ΑΕΚ σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ, λέγοντας πως κανείς δεν κατάλαβε τι έδωσε ο Λευκορώσος διαιτητής. 

Aναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή total football για τη φάση του 6ου λεπτού:



«Η απόδοσή του δεν ήταν σίγουρα elite. Όταν παίρνει μία αλλοπρόσαλλη απόφαση στο 6ο λεπτό επισκιάζει όλη την υπόλοιπη απόδοση του. Είχε κάποια λάθη αλλά αυτή η απόφαση ήταν χωρίς προηγούμενο.

Εδω υπάρχει ένα φάουλ του παίκτη του ΠΑΟΚ πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ επιστρέφει λάθος πίσω τη μπάλα και κάπου εδώ ο διαιτητής σφυρίζει και δείχνει κάπου προς το κέντρο. Αν έχει δείξει αυτό το φάουλ, έπρεπε να σφυριχτεί πιο νωρίς. Εδώ θεωρώ είναι μία τραγική απόφαση να σφυρίξει ο διαιτητής, καθώς υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα και οι παίκτες της ΑΕΚ είναι τετ α τετ. Στη συνέχεια βλέπουμε ο διαιτητής δίνει τη μπάλα υπέρ του ΠΑΟΚ. Αυτό κάνει την απόφαση τελείως αλλοπρόσαλλη. Μόνο το μαντείο των Δελφών μπορεί να απαντήσει τι έδωσε. Δεν μπορεί να βγει άκρη σε αυτή την απόφαση.



Το μοναδικό που υπάρχει είναι ένα φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και η μπάλα πηγαίνει στον ΠΑΟΚ. Δεν βλέπουμε κανένα φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ. Η τοποθέτηση της μπάλας, γιατί δεν έχουμε ριπλέι, θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει κάτι, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κάποια παράβαση παίκτη της ΑΕΚ για να πάει η μπάλα στον ΠΑΟΚ. »
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.