Header Ads


Ξέσπασμα Ίνγκασον: «Μόνο σε εμάς τέτοιες αποφάσεις, φάουλ πριν το 0-1 της ΑΕΚ»

Ξέσπασμα Ίνγκασον: «Μόνο σε εμάς τέτοιες αποφάσεις, φάουλ πριν το 0-1 της ΑΕΚ»


Ξέσπασε ο Ίνγκασον μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ..

Εκτός εαυτού ήταν ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα με τον ίδιο να αναφέρει ότι πριν το τέρμα του Αραούχο υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ που δεν δόθηκε.




Ξέσπασε στην κάμερα της ΝΟVA κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ που υποστήριξε ότι υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης που προήλθε το γκολ του Αραούχο,  ενώ αναφέρθηκε με σκληρά λόγια κατά του VAR.

«Νομίζω ότι εμείς το κάναμε δύσκολο, παρασυρθήκαμε και παίξαμε ποδόσφαιρο μιας επαφής, πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ψηλά, στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το αποτέλεσμα. Το ξέραμε, δεν τα καταφέραμε και μας πικραίνει πολύ.

Για το αν συμφωνεί με το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε περισσότερη πίεση για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε πίεση για καμία από τις δύο ομάδες, ήταν ένα παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε αλλά δεν είχαμε τις κομβικές λεπττομέρειες, πληρώσαμε ένα λάθος και αυτό έκρινε το παιχνίδι λίγο πολύ».



Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, είχαμε δουλέψει καλά. Ξέραμε ποια είναι η ΑΕΚ, ποιο το παιχνίδι της. Όλα ήταν θέμα λεπτομερειών. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Είναι ξεκάθαρο για μένα πως υπάρχει φάουλ στο γκολ της ΑΕΚ, έτσι ξεκίνησε η φάση πριν σκοράρει. Ζήτησα να το δει στο VAR. Οι λεπτομέρειες έρχονται πάντα εις βάρος μας. Να χρησιμοποιούν σωστά άπαντες το VAR. Πληρώνουμε λάθη άλλων που μας κοστίζουν. Ξαναλέω είναι ξεκάθαρο φάουλ. Το είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή. Γκρέμισε τον παίκτη μας ο αντίπαλος. Έχει γίνει παράβαση. Έχουμε κουραστεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα συνεχώς. Εμείς παίζουμε με τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουμε το ίδιο να κάνουν και οι διαιτητές», είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.