Header Ads


Μεταγραφή έκπληξη από Γαλλία ετοιμάζει η ΑΕΚ!

Μεταγραφή έκπληξη από Γαλλία ετοιμάζει η ΑΕΚ!


Ποιον παίκτη ανακάλυψε η ΑΕΚ στη Γαλλία - Όλα τα δεδομένα
Ποιος είναι ο 22χρονος που εντόπισε το τμήμα scouting της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού, από πότε υπάρχει στα ραντάρ της Ένωσης.




Ο λόγος για τον Πολ Ζολί. Είναι Γάλλος 22 χρονών, δεξιός μπακ που χρησιμοποιείται και ως δεξί στόπερ. Παίζει δανεικός απο τον περασμένο Γενάρη στην Ντιζόν της  Ligue 2 αλλά ανήκει στην Οσέρ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026! 

Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία είναι 1.600.000 ευρώ ενώ την φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές με την Οσέρ στην πρώτη κατηγορία και άλλες τόσες με την Ντιζόν στην δεύτερη, σε όλες ως βασικός!! 



Στην Ελλάδα ο Πολ Ζολί είναι ...άγνωστος αλλά σύμφωνα με την γαλλική πιάτσα agents ο Ζολί βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και αποτέλεσε πρόταση του τμήματος σκάουτινγκ. Για την ακρίβεια απο το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι "κιτρινομαυροι" φέρεται να κινήθηκαν για την αποκτησή του αλλά ο Πολ Ζολί ήθελε να παίξει με την Οσέρ στην Ligue 1! 

Tώρα , λοιπόν, οι Γάλλοι ξαναβάζουν στο "κόλπο" την Ένωση ενόψει καλοκαιριού. Το οξύμωρο είναι πως η ΑΕΚ είναι γεμάτη στην θέση του δεξιού μπακ. Έχει τον Ρότα που πρόσφατα ανανέωσε μάλιστα, έχει τον ακριβοπληρωμένο Σιντιμπέ και τον ταλαντούχο Ραντόνια. Και μην ξεχνάμε τον Μισελέν, ο οποίος παίζει δανεικός στην Μπορντό (με οψιόν αγοράς για τους "γιρονδίνους") και με τον Γάλλο μπακ να έχει συμβόλαιο ως το 2025! 



Δηλαδή 3 +1 δεξιοί μπάκ για την ΑΕΚ, που φέρεται να ασχολείται με τον Ζολί... Εκτός κι αν υπάρχει η πιθανότητα κάποιας αποχώρησης στην θέση το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε γίνεται η σχετική προεργασία. Μικρή ίντριγκα πως Μισελέν και Ζολί είναι αντίπαλοι στην Ligue 2...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.