Header Ads


«Προς αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης!»

«Προς αλλαγή διαιτητή στο ΑΕΚ-Άρης!»


Δείτε τι θα συμβεί τελικά με το ΑΕΚ-Άρης, ποιος θα σφυρίξει τελικά τον αγώνα - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Επεισόδιο στο αεροδρόμιο, μήνυση, και προς αλλαγή της διαιτητικής ομάδας του ΑΕΚ - Άρης. Αυτός θα σφυρίξει το ματς, αν η ΚΕΔ πετάξει έξω τους... μεθυσμένους Πολωνούς!




Αλλάζει τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης η ΚΕΔ, μετά τα όσα συνέβησαν στο «Βενιζέλος» το Σάββατο. Όλο το στόρι μέχρι την… μήνυση και ο υποψήφιος να το σφυρίξει!

Φοβερά πράγματα στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος» οταν προσγειώθηκε η πτήση από Πολωνία στην οποία επέβαινε η διαιτητική ομάδα του ΑΕΚ – Άρης.

Οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, αφού σύμφωνα με Έλληνες που ήταν μαζί τους στην πτήση, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ, είχαν λεκτικό επεισόδιο με συνεπιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης, το οποίο συνεχίστηκε και μετά την προσγείωση, με τον διαιτητή του αγώνα να… φτύνει τον άνθρωπο με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην πτήση!



Αν και αρχκά δεν έγινε μήνυση από τον ίδιο μετά από παρέμβαση των ανθρώπων που είχαν μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τους Πολωνούς, το πρωί της Κυριακής ο γιός του ανθρώπου που δέχθηκε την επίθεση κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία!

Ο Μπένετ μετέβη στο ξενοδοχείο όπου και διαμένουν οι Πολωνοί για να μιλήσει μαζί τους, υπάρχει η σκέψη να αλλάξει η διαιτητική ομάδα.



Εφόσον αυτό γίνει πραξη -που αυτή την ώρα φαντάζει και το επικρατέστερο- από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, το ΑΕΚ – Άρης θα το διευθύνει Έλληνας και συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος που είναι 4ος στην αναμέτρηση, ενώ VAR θα μπει ο Ευαγγέλου!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.