Header Ads


«Τελειώνει» και τον Ανιγκό ο Ολυμπιακός!

«Τελειώνει» και τον Ανιγκό ο Ολυμπιακός!


Άνω κάτω ο Ολυμπιακός, τι απόφαση πάρθηκε για Ανιγκό..

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό με την λήξη πλέι οφ.




Προτεραιότητα αποτελεί στον Ολυμπιακό η εύρεση του προπονητή που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά παράλληλα η διοίκηση κινείται και τεχνικό διευθυντή που θα έχει άμεση συνεργασία με τον «εκλεκτό» για τον πάγκο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει πολύ δουλειά αυτό το καλοκαίρι στο λιμάνι, καθώς δεν είναι μόνο οι παίκτες που θα αποκτηθούν για να ενισχύσουν το ρόστερ, αλλά και αυτοί που θα πρέπει να αποχωρήσουν, μιας και είτε έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος τους, είτε βρίσκονται εκτός πλάνων.



Ονόματα υποψηφίων για τη θέση δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά και πέρυσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επαφές με αρκετούς τεχνικούς διευθυντές, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια πρόσληψη. Μετά και την αποχώρηση του Κάρλος Κορμπεράν και τις αλλαγές που έγιναν, ο Ζοζέ Ανιγκό ανέλαβε αυτό το πόστο.

Ο Γάλλος, που μετά την αποχώρηση του Μίτσελ, ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη των πλέι οφ. 

Εφόσον το πλάνο του Μαρινάκη να βρει προπονητή να αναλάβει άμεσα την ομάδα δεν ευωδόθηκε, ο Ανιγκό θα παραμείνει στον πάγκο έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων», αλλά στη συνέχεια θα αποχωρήσει, όπως εκτιμούν στη Γαλλία. 



Εξάλλου, την Πέμπτη ο 62χρονος είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, αν και δεν διέρρευσε τα όσα συζήτησαν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.