Header Ads


Ανατροπή με Μίτσελ στην ΑΕΚ!

Ανατροπή με Μίτσελ στην ΑΕΚ!


Τι συνέβη τελικά με Μίτσελ και Βίρτους Μπολόνια - Δείτε τι έγινε γνωστό πριν λίγο..

Στην ΑΕΚ παραμένει ο Ακίλ Μίτσελ, καθώς δεν υπάρχει καμία πρόταση από πλευράς των Ιταλών της Βίρτους Μπολόνια




Τελικά, όπου υπάρχει καπνός δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει και φωτιά και αυτό το αναφέρουμε με δεδομένες τις εξελίξεις στην ΑΕΚ με τον Ακίλ Μίτσελ που μένει στην Ένωση, καθώς δεν υπάρχει πρόταση από πλευράς Βίρτους Μπολόνια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα…

Κατ’ αρχήν το βράδυ της Τετάρτης διέρρευσε πως ο Μίτσελ οδεύει προς Ιταλία και Μπολόνια. Η αλήθεια, όμως, είναι η εξής… Ο ατζέντης του Παναμέζου σέντερ μετέφερε στην ΑΕΚ ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας και ρώτησε τους ανθρώπους της Ένωσης πόσα χρήματα θα ήθελαν για να τον παραχωρήσουν.



Από την ΑΕΚ, όμως, ήταν σαφείς και ξεκάθαροι. Ο Μίτσελ συνιστά βασικό κομμάτι της ομάδας και σ΄ αυτή τη χρονική στιγμή δεν παραχωρείται, με δεδομένο ότι ξεκινούν την Κυριακή τα play offs με το Περιστέρι. Και κάπου εκεί η συζήτηση τελείωσε…

Τώρα τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον; Θα δείξει… Το βέβαιο είναι πως οι οποιεσδήποτε εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Μίτσελ θα δρομολογηθούν, αφού τελειώσει η χρονιά για την ΑΕΚ. Μετά, δηλαδή, από το πέρας των υποχρεώσεων της Ένωσης στα play offs της Basket League.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.