Header Ads


Αποχώρηση βόμβα από την ΑΕΚ μετά την Χάποελ!

Αποχώρηση βόμβα από την ΑΕΚ μετά την Χάποελ!


Ποιος αποχωρεί άμεσα από την ΑΕΚ - Δείτε σε ποια ομάδα παίρνει μεταγραφή, τι αναφέρει δημοσίευμα..

Ο Ακίλ Μίτσελ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Βίρτους Μπολόνια και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.




Οι Ιταλοί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Παναμέζπ σέντερ της ΑΕΚ εδώ και αρκετές ημέρες, όμως περίμεναν να ολοκληρωθεί η σειρά της Ένωσης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, προκειμένου να κάνουν την κίνησή τους. 

Αυτό άλλωστε το είδε ζητήσει και η πλευρά του παίκτη παγώνοντσς κάθε επαφή μέχρι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια με την ομάδα του Ισραήλ. Το διακύβευμα άλλωστε ήταν μεγάλο για την Ένωση,  κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος ο παίκτης από την πρώτη στιγμή. 



Πλέον με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα, θα τρέξουν οι εξελίξεις για τον Μίτσελ, ακόμη και πριν από το game 1 με το Περιστέρι για τα Play Offs της Basket League, αφού οι άνθρωποι της Βίρτους Μπολόνια πιέζουν για την απόκτησή του.

Ο Ακίλ Μίτσελ είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Σέρχιο Σκαριόλο, αφού οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ιταλού προπονητή, που έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της Βίρτους Μπολόνια την απόκτησή του.

Η συνέπεια του έμπειρου σέντερ και στις δύο πλευρές του παρκέ ήταν ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισαν οι Ιταλοί, οι οποίοι θέλουν να προσθέσουν όγκο και δύναμη στο ροστερ τους ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος που ξεκινούν αρχές Μαΐου.



O Ακίλ Μίτσελ την φετινή σεζόν μετράει 12,8 πόντους, 8,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ ανά αγώνα με την φανέλα της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.