Header Ads


Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στο “José Alvalade”

Στοίχημα: Αμφίσκορο με αξία στο “José Alvalade”



Η προσοχή στρέφεται στο Europa League και το Conference League σήμερα Πέμπτη (20/04). Οι ρεβάνς για τα προημιτελικά των δύο διοργανώσεων ξεχωρίζουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δυνατά προγνωστικά Europa League για την αναμέτρηση Σπόρτινγκ - Γιουβέντους, η ανάλυση και η επιλογή για ποντάρισμα ακολουθούν πιο κάτω.
 
Αν και μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο στον πρώτο προημιτελικό του Europa League, η Σπόρτινγκ ηττήθηκε από τη Γιουβέντους με 1-0 στο Τορίνο. Ήταν ανώτερη αγωνιστικά, είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ δέχτηκε γκολ στη μοναδική αξιόλογη φάση της αντιπάλου. Δεν τα κατάφερε και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, έρχεται από ισοπαλία 1-1 εντός έδρας κόντρα την Αρούκα, και πάλι σε ματς που ήταν καλύτερη. Να σημειωθεί ότι τα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της είχαν 2-3 γκολ. Ενώ σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της στο γήπεδό της για το Europa League.
 
Από δεύτερη διαδοχική ήττα στη Serie Α προέρχεται η Γιουβέντους, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Σασουόλο. Προηγήθηκε αυτή με 2-1 και πάλι εκτός, από τη Λάτσιο. Είναι πλέον τρία σερί ματς που δεν δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μετά και τον πρώτο προημιτελικό με τη Σπόρτινγκ, όπου είχε την τύχη με το μέρος της. Το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξάρτητα από την έδρα και τη διοργάνωση.
 
Προχωράμε στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι του αγώνα τώρα. Όλα είναι ανοιχτά μετά το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους στο πρώτο ματς του ζευγαριού. Ήταν ανώτερη, ωστόσο, η Σπόρτινγκ, έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα και αναμένεται να το ξανακάνει. Δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική επιθετικά η Γιουβέντους, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί απόψε τους κενούς χώρους της αντιπάλου. Θα πάμε την επιλογή Goal/Goal σε απόδοση 1.98.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.