Header Ads


Στέφανο Σορεντίνο: «Αυτή είναι η κορυφαία μου στιγμή στην ΑΕΚ»

Στέφανο Σορεντίνο: «Αυτή είναι η κορυφαία μου στιγμή στην ΑΕΚ»


Δεν ξεχνάει την ΑΕΚ ο Στέφανο Σορεντίνο - Αποκάλυψε ποια ήταν η καλύτερη του στιγμή στην Ένωση..

Σε ιταλικό Μέσο μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και για την εμπειρία του στην Ένωση αποκαλύπτοντας ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του στην ομάδα.




Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ο Ιταλός τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, όμως ο ίδιος δεν ξεχνάει την παρουσία του στην Ένωση και σε συνέντευξη που έδωσε το Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στην καλύτερη στιγμή του στην ομάδα.

«Η καλύτερη μου ανάμνηση από την εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν η νίκη με 1-0 επί της Μίλαν. Σε εκείνο τον αγώνα ήμουν ένας από τους καλύτερους στο γήπεδο και – την επόμενη μέρα του αγώνα – η πόλη γιόρτασε σαν εθνική εορτή», επισήμανε και πρόσθεσε: «Εξακολουθώ να νιώθω μεγάλη λύπη που δεν προκριθήκαμε γιατί κανείς δεν πίστεψε σε εμάς στην αρχή. Στη συνέχεια, η ισοπαλία μας με την Άντερλεχτ και η ήττα της Μίλαν στο Σαν Σίρο από τη Λιλ μας καταδίκασαν».



Για την ποδοσφαιρική κουλτούρα που βρήκε τότε στην Ελλάδα: «Έφτασα τη χρονιά μετά την κατάκτηση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βρέθηκα μπροστά σε ολοκαίνουργιες και πρωτοποριακές δομές, μπροστά από την Ιταλία», είπε ο Στέφανο Σορεντίνο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.