Header Ads


«Χρυσή» πώληση 5 εκατ. ευρώ για παίκτη Superleague!

«Χρυσή» πώληση 5 εκατ. ευρώ για παίκτη Superleague!


Δείτε για ποιον έρχεται πρόταση 5 εκατ. ευρώ από την Ρέιντζερς, σε ποια ομάδα αγωνίζεται..

Οι Ρέιντζερς έχουν εντυπωσιαστεί κι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή που μπορεί να φέρει πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε ομάδα του Big5.





"Χρυσάφι" στα πόδια του 23χρονου άσου ρίχνει η ομάδα της Γλασκώβης.

Πολύ πιθανή φαίνεται πλέον η μεταγραφή του Πάλμα στη Σκωτία καθώς οι Ρέιντζερς έχουν εντυπωσιαστεί κι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή που μπορεί να φέρει πάνω από 5 εκατ ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ Άρης.

Χρυσάφι στα πόδια του Άρη και του Λουίς Πάλμα στρώνει η ομάδα της Γλασκώβης. 



Ο 23χρονος άσος από την Ονδούρα αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα... super deal για τους Κίτρινους, καθώς οι επιδόσεις του έχει "τρελάνει" τους Ρέιντζερς, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταθέσουν μία εξαιρετική πρόταση στους Θεσσαλονικείς για να τον κάνουν δικό τους. 

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Σκωτσέζοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στον Άρη για τον Λουίς Πάλμα, τον οποίο άλλωστε έχουν εδώ και καιρό στα ραντάρ τους. 

Φυσικά, σε μία τέτοια πρόταση ο Άρης δεν πρόκειται να αρνηθεί την παραχώρηση πρώτου φετινού σκόρερ του, ο οποίος μετράει 11 γκολ και 7 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 



Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έβαλε τη σφραγίδα του και στη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού, με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε από απευθείας κόρνερ. Έχει αποδείξει πολλές φορές άλλωστε φέτος την εκτελεστική του δεινότητα, εκτελώντας τους αντίπαλους τερματοφύλακες με κάθε τρόπο, ενώ διακρίνεται για τα εξαιρετικά του στημένα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.