Header Ads


Ελλάδα - Λιθουανία: Αυτός είναι ο λόγος που «έκλεισαν» θύρες στην «OPAP Arena»

Ελλάδα - Λιθουανία: Αυτός είναι ο λόγος που «έκλεισαν» θύρες στην «OPAP Arena»


Μεγάλο test event για την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν - Τι ισχύει με τις θύρες που έκλεισαν, ποια είναι η αλήθεια σε σχέση με όσα γράφτηκαν..

Τον χαρακτήρα του test event έχει για την ΑΕΚ το Ελλάδα - Λιθουανία που θα φιλοξενηθεί στην «Αγιά Σοφιά OPAP Arena»




Τον χαρακτήρα του test event έχει για την ΑΕΚ η φιλική αναμέτρηση της 27ης Μαρτίου ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και τη Λιθουανία που θα φιλοξενηθεί στην OPAP Arena.

Και πάμε στο προκείμενο; Κατ’ αρχήν τι σημαίνει αυτό που ανέφερε το πρωί η ΕΠΟ ότι «θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας οι θύρες 16, 18 και 26 του γηπέδου»; Ο λόγος δεν έχει να κάνει, κατ’ αρχήν, με την παράταση της προσωρινής άδειας που εξασφάλισε χθες η ΑΕΚ.



Δεν τέθηκε και δεν τίθεται θέμα ασφάλειας του γηπέδου. Και επειδή η «πολεμική» στην Ένωση τους τελευταίους μήνες είναι μεγάλη. Ας πούμε και αυτό; Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια που έμενε, έχουν πέσει οι υπογραφές και μπορεί μέχρι τέλος Αυγούστου να καλέσει τους υπεύθυνους για τον έλεγχο και να εξασφαλίσει την μόνιμη άδεια.

Απλά η ΑΕΚ σε συνεννόηση με την ΕΠΟ θα ανοίξει συγκεκριμένες θύρες στο γήπεδο βασιζόμενη στην προσέλευση των προηγούμενων ματς της Εθνικής. Αν, όμως, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγαλύτερη, τότε θα ανοίξουν ακόμη περισσότερες θύρες. Γιατί, όμως, το ματς έχει τον χαρακτήρα του test event για την ΑΕΚ ενόψει της επόμενης περιόδου;

Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως… Θα είναι το πρώτο ματς, στο οποίο η OPAP Arena θα ανοίξει τις πύλες της και για αντίπαλους οπαδούς. Στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής θα υπάρχει θύρα που θα φιλοξενήσει και Λιθουανούς.



Πράγμα δηλαδή που θα συμβεί και την επόμενη περίοδο, όπου η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και οι αντίπαλοι θα ζητήσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν. Έτσι στην Ένωση βλέπουν με τεράστιο ενδιαφέρον το εν λόγω ματς και επί της ουσίας συνιστά για την Ένωση ένα σημαντικό test event.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.