Header Ads


Η απόφαση της ΑΕΚ για Χατζισαφί και Άμραμπατ!

Η απόφαση της ΑΕΚ για Χατζισαφί και Άμραμπατ!


Τι σκέφτονται στην ΑΕΚ για Άμραμπατ και Χατζισαφί - Θα μείνουν και την επόμενη σεζόν;

Νορντίν Άμραμπατ και Εχσάν Χατζισαφί θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, αλλά είναι δεδομένο ότι με την επανέναρξη των πλέι οφ, θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.




Η Ένωση εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται ήδη και για την επόμενη χρονιά.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γεράσιμου Μήτογλου, η ΑΕΚ αναμένεται να διατηρήσει στο ρόστερ της και τους Νορντίν Άμραμπατ και Εχσάν Χατζισαφί. Αμφότεροι αποτελούν βασικότατα στελέχη στο ρόστερ του Ματίας Αλμέιδα και σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Ένωσης και τη σεζόν 23/24.

Ο Άμραμπατ στα τελευταία ματς έχει προβληματίσει αρκετά με τις εμφανίσεις του, ωστόσο τη φετινή χρονιά έχει δώσει πολύτιμες βοήθειες και βαθμούς. Ήδη μετράει 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 8 γκολ και 4 ασίστ σε 1.361 αγωνιστικά λεπτά.




Ο σταθερός Χατζισαφί



Ο Εχσάν Χατζισαφί που τη φετινή χρονιά λογίζονταν ως μπακ απ του Μοχαμάντι, έχει εκμεταλλευτεί στο 100% την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού του συμπατριώτη του και προσφέρει πολλά στον Αλμέιδα και στην ΑΕΚ.

Εδώ και πολύ καιρό, κάνει σταθερά καλές εμφανίσεις, ενώ παρά την ηλικία του (33) και τα συνεχόμενα παιχνίδια (αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ του Κατάρ με το Ιράκ), δεν έχει βγάλει θέματα τραυματισμού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη φέτος μετρά 25 συμμετοχές και 2 ασίστ σε 2.074 λεπτά.


Άμραμπατ-Χατζισαφί στα «θέλω» του Αλμέιδα





Τα συμβόλαια των δύο παικτών της ΑΕΚ ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά η εντολή του Ματίας Αλμέιδα είναι να παραμείνουν στα Σπάτα και του χρόνου.

Η διοίκηση της Ένωσης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό τεχνικό που έχει μεταμορφώσει την ΑΕΚ σε χρόνο ρεκόρ και δικαιολογημένα, η εισήγησή του για παραμονή των Άμραμπατ-Χατζισαφί αναμένεται να γίνει δεκτή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.