Header Ads


Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει η ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (vid)

Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει η ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (vid)


Το ζητούσε όλος ο κόσμος και η ΑΕΚ το κάνει πράξη στο τέλος της σεζόν - Τι έγινε γνωστό πριν από λίγο

Ακούστε, τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM το πρωί της Παρασκευής (24/03) για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ




Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής (24/03) στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού, «ΣΠΟΡ FM» για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά μίλησε για την προσωρινή άδεια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Επειδή το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια πήρε προσωρινή άδεια, δεν πίστευα αυτά που γράφτηκαν. Υπάρχουν γήπεδα που έγιναν και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που έχουν προσωρινή άδεια. Είναι συνηθισμένο αυτό. Η ΑΕΚ γράφουν ότι θα παίξει ευρωπαϊκούς αγώνες, χωρίς να έχει θύρα για φιλοξενούμενους. 

Η εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή, είναι να μπουν κάποια πλέξιγκλας και τα χωρίσματα στις θύρες 46-48 για τη θύρα των φιλοξενούμενων. Τα πλέξιγκλας η ΑΕΚ θα μπορούσε να τα είχε βάλει ήδη. Υπάρχουν ακόμα 4 εντός έδρας παιχνίδια. Μετά θα φύγουν όλα τα πλέξιγκλας και θα έρθουν καινούρια, που έχουν δοκιμαστεί σε άλλα γήπεδα και δεν θαμπώνουν, για να μπορεί να βλέπει ο κάθε φίλαθλος. Αυτή η αλλαγή θα γίνει στο τέλος της σεζόν και μετά θα πάρει η ΑΕΚ κανονική άδεια. Το λέω γιατί συνδυάστηκε με το ματς της Εθνικής, ότι θα μείνουν τρεις θύρες κλειστές. Έχει να κάνει με το ότι δεν αναμένεται να είναι γεμάτο το γήπεδο. Αν υπάρξει ζήτηση, θα ανοίξουν και αυτές».



Όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα και στις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών, υπογράμμισε: «Πάντα στη διακοπή των πρωταθλημάτων, έρχονται τα θέματα των μεταγραφών και τις ανανεώσεις. Οπότε έγινε και η ανανέωση του Μήτογλου. Το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα κάνει επαφές και με Σιμάνσκι και με Λιβάι. Απλά δεν έχει νόημα τώρα να γίνει κάτι άλλο, που υπάρχει σε εξέλιξη το πρωτάθλημα. Ο Άμραμπατ είναι μία ειδική περίπτωση. Δεν είναι ότι σήμερα, αύριο θα έχουμε εξελίξεις. Αυτά πάνε πιο πολύ για το καλοκαίρι. Για τα μεταγραφικά, η ΑΕΚ ασχολείται σοβαρά. Υπήρξε βελτίωση μεγάλη της ομάδας και πολλών παικτών. 

Δεν υπάρχει πιο βελτιωμένη ομάδα από την ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι. Στόχος είναι να γίνουν κινήσεις λίγες και καλές. Να δούμε με τον Πινέδα τι θα γίνει. Να δώσουν και άλλοι παίκτες, βάθος στο ρόστερ, που έχει ήδη μεγάλο βάθος. Ακόμα και πέρυσι, σε μία θλιβερή χρονιά, ήρθε νωρίς ο Αλμέιδα και αξιοποίησε παίκτες που θερωρήθηκαν τελειωμένοι, ή χαμηλής προοπτικής. Ήρθε η ΑΕΚ από μία χρονιά διάλυσης και κατάφερε αυτό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα».



  Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.