Header Ads


Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο Γκαρσία στην ΑΕΚ!

Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο Γκαρσία στην ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να «δέσει» τον Λιβάι Γκαρασία με τεράστια αύξηση συμβολαίου - Όλα τα δεδομένα, οι επόμενα που ακολουθούν

Πρόθεση της ΑΕΚ να επιβραβεύσει τον Λιβάι Γκαρσία και να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο. Ποιοι άλλοι είναι στη λίστα.




Μετά τους Ρότα και Μήτογλου, θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα και άλλες ανανεώσεις συμβολαίων από πλευράς ΑΕΚ.

Παρότι ο Λιβάι Γκαρσία δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2025, είναι στις προτεραιότητες της «Ένωσης» να υπογράψουν νέο συμβόλαιο μαζί του, προκειμένου αφενός να τον επιβραβεύσουν και αφετέρου να κάνουν πιο ισχυρό το «δέσιμο» μαζί του. 

Ο 25χρονος επιθετικός αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ ετησίως και πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να του προσφέρουν διπλασιασμό και… βάλε στις αποδοχές του, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».



Ένα νέο deal θα «οχυρώσει» την ΑΕΚ καλύτερα απέναντι στους μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή που πληθαίνουν. Υπενθυμίζεται πως στο τρέχον συμβόλαιο δεν προβλέπεται ρήτρα, ωστόσο η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν-για παράδειγμα-η «Ένωση» τον πουλήσει για 10 εκατ. ευρώ, η ίδια θα εισπράξει μόνο 6 εκατ., ενώ οι Ισραηλινοί θα βάλουν 4 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει κάνει θετική εισήγηση για την παραμονή του Εχσάν Χατζισαφί που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, με τον Ιρανό να είναι και ο ίδιος θετικός στην ανανέωση του deal. 



Παράλληλα, στην ατζέντα της ΑΕΚ υπάρχει και η επέκταση του συμβολαίου του Νταμιάν Σιμάνσκι, που δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2024 και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να μπει στον τελευταίο του χρόνο χωρίς νέα συμφωνία. Θετικό είναι το κλίμα και για παραμονή του Νόρντιν Άμραμπατ, δίχως όμως ακόμη να υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.