Header Ads


Ατρόμητος - ΑΕΚ | Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης

Ατρόμητος - ΑΕΚ | Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης


Δείτε για ποιον...απίθανο λόγο απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ..

Αυτό είναι το σκεπτικό της απόφασης με την οποία απορρίφθηκε η εφεση της ΑΕΚ

Απίθανη και με τη… βούλα είναι η απόφαση που εκδόθηκε την Τετάρτη και απορρίπτει την έφεση της ΑΕΚ σχετικά με την υπόθεση των δοκαριών στο γήπεδο του Ατρομήτου και το μεταξύ τους παιχνίδι.




Με ανακοίνωσή της, χθες, η Ένωση επιτέθηκε στις πρακτικές της Επιτροπής Εφέσεων, καθώς μετά την απόρριψη της έφεσης για το ματς με τον Ατρόμητο δεν είχε λάβει το σκεπτικό της απόφασης. «Όπως είναι γνωστό, από χθες το πρωί υπάρχει δημοσιευμένη και λάβαμε κι εμείς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται κατ΄ουσίαν η έφεση μας για την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο. Λάβαμε την απόφαση λίγο μετά τις 11 το πρωί. Όμως για να ακριβολογούμε λάβαμε το διατακτικό της απόφασης. Κι όχι το σκεπτικό της. Θυμίζουμε πως την πρωτόδικη απόφαση την πήραμε μαζί και με το σκεπτικό της με το που δημοσιεύθηκε», επισήμανε στην τοποθέτησή της η ΑΕΚ.

Το απίθανο σκεπτικό της απόφασης απόρριψης της έφεσης της ΑΕΚ

Οι σχεδόν 10 σελίδες στις οποίες η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αναλύει την απόφαση που απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ συνοψίζεται σε μια λέξη. Σκάνδαλο. Επί της ουσίας, η έφεση απορρίφθηκε καθώς η  Επιτροπή Εφέσεων κατέληξε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν είχε δικαίωμα για οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τον αγώνα μετά την ένσταση που κατέθεσε για να μετρηθούν τα δοκάρια στο γήπεδο.

Το… κομβικό κομμάτι του σκεπτικού σε «απλά ελληνικά» αναφέρει πως «η ΑΕΚ αντίπαλος της γηπεδούχου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, υπέβαλε από 5.2.2023 ένσταση, προβάλλοντας την
αντικανονικότητα του γηπέδου, για τους αναφερόμενους σε αυτήν λόγους. Ο διαιτητής


κατά παραδοχή της ενστάσεως, χαρακτήρισε το γήπεδο αντικανονικό και αποφάσισε τη μη
τέλεση του αγώνος, ενώ το συνταχθέν από 5.2.2023 φύλλο αγώνος διαβιβάσθηκε στην
SUPER LEAGUE  προκειμένου αυτή, κατόπιν εφαρμογής της νόμιμης διαδικασίας να διερευνήσει τις συνθήκες τελέσεως της ως άνω πειθαρχικής παραβάσεως και σε περίπτωση ενοχής της εγκαλούμενης να επιβάλει τις προβλεπόμενες πειθαρχικές ποινές.

Η ως άνω κρίση, μη αμφισβητηθείσα μάλιστα από την Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με σχετική ένσταση ενώπιον της αρμόδιας Πειθαρχικής Επιτροπής, αποτελεί ζήτημα, το οποίο, όπως έγινε δεκτό και με την εκκαλούμενη απόφαση, είχε οριστικώς κριθεί. Επομένως και ενόψει όσων έγιναν δεκτά στη
μείζονα σκέψη, η δεύτερη από 6.2.2023 ένσταση της ήδη εκκαλούσας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου αποβλέπουσα στην επαναφορά προς κρίση ζητήματος το οποίο είχε οριστικώς επιλυθεί και μάλιστα με την αναγνώριση υπέρ αυτής δικαιώματος, ασκήθηκε άνευ εννόμου συμφέροντος και ήταν για το λόγο τούτο απορριπτέα.



Άλλωστε και αν η εν λόγω ένσταση ήθελε θεωρηθεί ως πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του κύρους της αποφάσεως του διαιτητού περί αντικανονικότητος του γηπέδου αυτή είναι απαράδεκτη, ενόψει του ότι, όπως αναφέρθηκε, ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου δεν εισάγεται το ζήτημα τούτο ως μη αμφισβητηθέν από την βλαπτόμενη γηπεδούχο ομάδα. Για τον ίδιο λόγο δεν είναι δυνατόν το εν λόγω δικόγραφο να κριθεί ως πρόσθετος λόγος επί του αρχικού».

Δείτε το σκεπτικό της απόφασης:






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.