Header Ads


Με Γκαρσία και Μουκουντί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με Γκαρσία και Μουκουντί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό!


Η αποστολή της ΑΕΚ με Παναθηναϊκό - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής τελικά..

Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Μουκουντί βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό (21:30 COSMOTESPORTS 1HD). Εκτός ο τιμωρημένος Βίντα.




Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30 COSMOTESPORTS 1HD) για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ανακοίνωσε αποστολή.

Ο Λιβάι Γκαρσία ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι στην OPAP Arena.

Από την πλευρά του ο Αρόλντ Μουκουντί ακολούθησε από την Παρασκευή (17/3) το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Ένωσης και έτσι επίσης μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.



Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.