Header Ads


«Η μεταγραφή δώρο Μελισσανίδη σε Αλμέιδα το καλοκαίρι!»

«Η μεταγραφή δώρο Μελισσανίδη σε Αλμέιδα το καλοκαίρι!»


Δείτε για ποιον πρόκειται, παίκτης 2.5 εκατ. ευρώ - Όλα τα δεδομένα..

Ποιον ζήτησε ο Αργεντινός και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Στην Ένωση ετοιμάζονται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα πλέι οφ, όμως παράλληλα... δουλεύουν από τώρα για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, όπου ο προπονητής θα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.




ΑΕΚ: Στα χέρια τού Ματίας Αλμέιδα βρίσκονται τα κλειδιά του κλαμπ, καθώς ανεξάρτητα από το τι θα κερδίσει η Ένωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά από χρόνια ο Μελισσανίδης έχει το κεφάλι του ήσυχο όσον αφορά το θέμα του προπονητή.

Με αποτέλεσμα να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη για να σχεδιάσει την ομάδα όπως θέλει εκείνος, να προτείνει αλλαγές, να ασχοληθεί με όσα εκείνος θεωρεί ότι πρέπει να κάνει για να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Γιατί είναι ο Αλμέιδα που έχει το γενικό πρόσταγμα αγωνιστικά, στα αποδυτήρια, αλλά είναι και εκείνος που δίνει την κατεύθυνση στις μεταγραφές. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κυριάρχησε το όνομα του Mπένγιαμιν Κικάνοβιτς στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στη διάρκεια του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποδείξει ότι ξέρει τι/ποιον εισηγείται. Η περίπτωση του Πινέδα είναι χαρακτηριστική και δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.



Ο Κικάνοβιτς είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός, που δεν έχει ιδιαίτερα γνωστό όνομα, καθώς ακόμα και στην ομάδα του δεν είναι ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής της. Αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί ως φουνταριστός, αριστερος εξτρέμ, ή πίσω από τον επιθετικό. Ο Αλμέιδα, άλλωστε, τον γνωρίζει πολύ καλά.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ και, σε κάθε περίπτωση, η Ένωση έχει μαρκάρει την περίπτωση του Κικάνοβιτς, καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί η περίπτωσή του αλλά το όνομά του βρίσκεται πάνω-πάνω στη λίστα των Κιτρινόμαυρων για ενίσχυση το προσεχές καλοκαίρι.


"Τον ξέρει καλά ο Αλμέιδα - Αναπληρωματικός πέρσι - Αριστερά, φουνταριστός, πίσω από τον φορ"



Το sportdog είχε επικοινωνήσει πριν από λίγο καιρό με τον Κώστα Ζάγκα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ, για να μάθουμε την άποψή του για τον 22χρονο άσο. Θυμηθειτε τι μας είχε πει.

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον Κικάνοβιτς;

"Η καλύτερη του σεζόν ήταν η περσινή, ξεκίνησε ως αναπληρωματικός στην ομάδα του, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι είναι ψαγμένη λύση και τον ξέρει καλά ο Αλμέιδα".

Οι θέσεις που παίζει;

"Μεσοεπιθετικός είναι, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό όνομα, ακόμα και στην ομάδα του δεν είναι ο πιο γνωστός παίκτης. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως φουνταριστός, αριστερος εξτρέμ, ή πίσω από τον επιθετικό".

Ποια είναι η τιμή του;

"Στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ η τιμή του, νομίζω ότι κάπου τόσο θα τον πουλούσε η ομάδα του".


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.