Header Ads


Ελίασον: «Στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη για πρωτάθλημα, αλλά όχι άγχος!»

Ελίασον: «Στην ΑΕΚ υπάρχει πίστη για πρωτάθλημα, αλλά όχι άγχος!»


Οι δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον μετά τον πρώτο αγώνα του ως βασικός μετά τον τραυματισμό του..

Γρήγορος, αστείρευτες δυνάμεις στο πρέσινγκ, πολύ ικανός στο ένας με έναν και με σέντρα… ξυράφι ο Νίκλας Ελίασον κόντρα στον Ατρόμητο (08/03, 1-0) επέστρεψε σε θέση βασικού με την ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του στην Τρίπολη.




Μιλώντας στο BN Sports αμέσως μετά το πέρας της αναμέτρησης στο Περιστέρι, για την εξ αναβολής 21η αγωνιστική της Super League, ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε τόσο στις νέες «αρετές» που εμφάνισε στην έδρα του Ατρομήτου, όσο και στη σημασία αυτής της νίκης, εν όψει της συνέχειας στη «μάχη» για τον τίτλο..

«Για εμάς, είναι ακόμα τρεις βαθμοί. Η θέλησή μας για νίκη ήταν η ίδια, όπως σε κάθε ματς.

Παρά τα όσα προηγήθηκαν, στόχος μας ήταν να είμαστε όσο πιο επαγγελματίες γίνεται. Να έρθουμε, να κερδίσουμε και να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι της Κυριακής (12/03, 19:00) με τον Ολυμπιακό. Τα καταφέραμε και τώρα, προέχει να ανακτήσουμε δυνάμεις κατά τις ημέρες που έρχονται», τόνισε αρχικά.



Προφανώς, η καταπόνηση είναι μεγάλη. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Κρήτη το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ (03/03, 3-0), την Τετάρτη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (08/03, 1-0) και την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό (12/03, 19:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς κομβικό, στην υπόθεση-τίτλος.

«Σίγουρα, είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται, να επανέλθουμε. Είμαστε τυχεροί, όμως, γιατί έχουμε πολύ ποιοτικό σύνολο.

Δεν υπάρχει άγχος για τον τίτλο, αλλά πίστη στην ομάδα. Γνωρίζουμε πως οφείλουμε να δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε σε κάθε ματς. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε ένα ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν, θα κάνουμε τον απολογισμό».

Για τον ίδιο, πάντως, το ματς στο Περιστέρι ήταν μία νέα αρχή, καθώς για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός δράσης από τις αρχές Νοεμβρίου έως το τέλος του Ιανουαρίου, ξεκίνησε ως βασικός σε ματς πρωταθλήματος.



«Νιώθω πολύ καλά, έχω επιστρέψει και βρίσκω ολοένα και περισσότερο τα πατήματά μου. Όσον αφορά τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων;

Μέσα από την προσπάθεια να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, μάλλον βελτιώνομαι κι εγώ σε νέους τομείς».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.