Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Ολυμπιακό!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Ολυμπιακό!


Ποιοι είναι οι «σίγουροι» - Ποιες θέσεις παίζονται ακόμη για την 11αδα με Ολυμπιακό..

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά για το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε πως διαμορφώνεται η κατάσταση για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό…




Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να πει κάποιος, ποιοι θα είναι οι πρώτοι έντεκα που θα επιλέξει ο προπονητής στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. 

Και αυτό γιατί δεδομένα, μιλάμε πλέον για ένα ρόστερ, στο οποίο πάνω από 20 ποδοσφαιριστές είναι εν δυνάμει βασικοί στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα. Και μάλιστα, πολλοί από αυτούς, ιδίως από την μέση και μπροστά, έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και έχουν ανταποκριθεί, σε παραπάνω από μια θέσεις.



Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, εν όψει Ολυμπιακού, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για την ενδεκάδα. Υπάρχουν όμως και οι θεωρητικά σίγουροι. Πάμε να δούμε τα δεδομένα. Ο προπονητής, θα εμπιστευτεί τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια και επίσης, στο κέντρο της άμυνας, το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί δεν σπάει. Τώρα, στο αριστερό άκρο, θα χρησιμοποιηθεί ο «βιονικός» Χατζισαφί, ενώ δεξιά, παίζετε η θέση ανάμεσα σε Ρότα και Σιντιμπέ.

Από εκεί και πέρα, ξεκινά ο… γρίφος. Τη λύση του οποίου, την ξέρει μόνο ο Αλμέιδα, με το πλάνο που έχει στο μυαλό του και οι ποδοσφαιριστές του. Το ένα σενάριο, ίσως το επικρατέστερο, αφού πρόκειται για ντέρμπι, είναι να πάει στα χαφ με δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον για μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Σε αυτή την περίπτωση, είναι τρεις παίκτες που έχουν προβάδισμα (Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς) για δύο θέσεις στα άκρα, ενώ στην επίθεση, με δεδομένο πως ακόμα και να μπει αποστολή ο Γκαρσία είναι απίθανο να ξεκινήσει λόγω της μεγάλης απουσίας του, όλα δείχνουν πως θα δούμε το δίδυμο του Περιστερίου, δηλαδή τους Τσούμπερ-Αραούχο.



Το δεύτερο σενάριο, είναι να μείνει έξω ένας εκ των Σιμάνσκι ή Γιόνσον και να πάει στον άξονα ο Πινέδα και στα άκρα οι Γκατσίνοβιτς-Άμραμπατ. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά και είμαστε εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του Ματίας Αλμέιδα. Με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της στα Σπάτα εκεί όπου προφανώς, θα υπάρξουν και οι τελικές δοκιμές από τον προπονητή… 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.