Header Ads


Αντιδήμαρχος Περιστερίου Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με το γήπεδο, έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο!»

Αντιδήμαρχος Περιστερίου Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν έχουμε καμία σχέση με το γήπεδο, έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο!»


O Γιώργος Τσαλίκης αδειάζει τον Ατρόμητο - Πολλά έχουν γραφτεί μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να διεξαχθεί το Ατρόμητος – ΑΕΚ..

Στα όσα γράφτηκαν ενεπλάκη το όνομα του Γιώργου Τσαλίκη που είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Δήμου Περιστερίου και κατέχει το αξίωμα του αντιδήμαρχου Πολιτισμού. 




Έτσι μετά τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης, κάποιοι, αρκετοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσαν να χρεώσουν στον γνωστό τραγουδιστή το πρόβλημα του γηπέδου. 

Ο ίδιος, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση μ’ αυτό και αυτό, τη στιγμή που ορισμένοι έσπευσαν να του ρίξουν ευθύνη που όπως φαίνεται δεν του αντιστοιχεί.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στο «SDNA» και αρχικά απάντησε πως «το γήπεδο δεν είναι αρμοδιότητας μου» και ξεκαθάρισε πως «είμαι αντιδήμαρχος Πολιτισμού και δεν γνωρίζω τι ισχύει με το γήπεδο. Τέτοια θέματα τα γνωρίζει ειδικότερα και καλύτερα ο δήμαρχος».



Να θυμίσουμε, βέβαια, πως χθες ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης είχε δηλώσει πως «δεν έχουμε καμία σχέση με το γήπεδο, το έχουμε παραχωρήσει στον Ατρόμητο».

Σε ερώτηση αν έχει ενημερωθεί για την απόφαση του Ατρόμητος-ΑΕΚ στο οποίο εμπλέκεται έμμεσα ή άμεσα αν θέλετε, ο Δήμος, ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε άγνοια: «Όχι, δεν το γνωρίζω, δεν το έχω διαβάσει».

Εν συνεχεία σε ερώτηση αν ο Δήμος Περιστερίου έχει υπό την ευθύνη του τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ο κ. Παχατουρίδης απάντησε: «Όχι, δεν έχουμε καμία σχέση. Το γήπεδο έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο».

Στην ολιγόλεπτη κουβέντα μας με τον κ. Παχατουρίδη λόγω και φόρτου εργασίας, απάντησε και στην ερώτηση αν 24 ώρες πριν τους αγώνες, ο Δήμος είναι αρμόδιος να παραδώσει το γήπεδο.



«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εμείς δεν παραδίδουμε κανένα γήπεδο στον Ατρόμητο», επισήμανε ο επί σειρά ετών δήμαρχος Περιστερίου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.