Header Ads


Απίστευτη δήλωση Γιάννη Αγγελόπουλου για το Ατρόμητος-ΑΕΚ!

Απίστευτη δήλωση Γιάννη Αγγελόπουλου για το Ατρόμητος-ΑΕΚ!


Δείτε τι δήλωσε λίγο πριν την οριστική απόφαση του Μανούχου για τον αγώνα..

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου ισχυρίστηκε ότι «έθεσε θέμα η ΑΕΚ», ενώ βάσει κανονισμών οι χαμηλότερες εστίες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή αγώνα.




Απίστευτες δηλώσεις από έναν… άλλο κόσμο από τον Γιάννη Αγγελόπουλο! Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου σε δηλώσεις του στη NOVA και όντας μπροστά από την εστία που… έσκαβαν για να… ψηλώσουν την εστία, τόνισε ότι η ΑΕΚ έθεσε θέμα με τα δοκάρια! Το θέμα δεν είναι ποια ομάδα εντόπισε το πρόβλημα!

Το θέμα είναι ότι με μικρότερα δοκάρια, βάσει κανονισμών ματς δεν μπορεί να γίνει, ενώ δεν γίνεται για να λυθεί το ύψος των δοκαριών να σκάβουν το χορτάρι!  

Ο Αγγελόπουλος λοιπόν, είπε στη ΝΟVA: «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Έθεσε θέμα η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι το έχουμε αποκαταστήσει. Δεν υπάρχει προβλημα! Περιμένουμε τον διαιτητή. Έδωσε μισή ώρα περιθώριο. Θα βγει έξι παρά δέκα.



Αυτό το γήπεδο ξέρετε ότι είναι 10-12 χρόνια που έχει γίνει ανακατασκευή. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό»! Οσο για το τι μέλλει γενέσθαι με το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα σημείωσε: «Θα μας ενημερώσει η νομική υπηρεσία της ομάδας».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.