Header Ads


Η εξήγηση Ντέμη για Αραούχο - «Για αυτό χάνει τα εύκολα γκολ ο Σέρχιο!» (vid)

Η εξήγηση Ντέμη για Αραούχο - «Για αυτό χάνει τα εύκολα γκολ ο Σέρχιο!» (vid)


Δείτε την εξήγηση που έδωσε ο Ντέμης, τι έχει συμβεί με τον Αραούχο..

Η τοποθέτηση του Ντέμη για τον Αραούχο και την ήττα της ΑΕΚ στα Ιωάννινα

Για την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννινα, αλλά και για την αστοχία του Σέρχιο Αραούχο τοποθετήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην εκπομπή «Nova Sports F.C»





Ο Ντέμης για Αραούχο:



«Είναι μακριά από τα τετ α τετ, θα έρθει η ώρα που θα τα χάσει. Έχει χάσει την επαφή με το γκολ, την εμπιστοσύνη, το έβαλε στην τρίτη ευκαιρία, αλλά θα του κάνει καλό το γκολ. Ο Πάολο Φερνάντες είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στο πλάι, ο Πινέδα παίζει στο κέντρο. Ο Πινέδα, είναι box to box, είναι σύγχρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε οποιδήποτε πρωτάθλημα. Ο Άμραμπατ και ο Μεξικανός ήταν οι καλύτεροι της ΑΕΚ στα Γιάννενα.



Από τον ΠΑΣ, ξεχωρίζω τον Μορέιρα και τον Καραχάλιο. Ο Τσιντώτας έκανε την απόκρουση του ματς με τον Χατζισαφί. Ο Παναγιώτης ήθελε να κάνει αυτή την απόκρουση κόντρα στην ΑΕΚ, και την έκανε, απέδειξε ότι κακώς έφυγε. Στο γκολ του Αραχούχο, νομίζω περίμενε πως θα καθυστερήσει λίγο ακόμα ο Σέρχιο, τον βρήκε και στο κακό του πόδι. Καμία φορά, μας φαίνονται εύκολα, αλλά δεν είναι.

Δεν είναι κάτι τραγικο, γίνονται αυτά, δεν είναι οτι η ΑΕΚ έπαιζε στο 9 και έπεσε στο 2. Δεν της βγήκαν οι ευκαιρίες, δεν είναι πρόβλημα αυτό».

Δείτε το απόσπασμα στο 5.50 του βίντεο:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.