Header Ads


ΑΕΚ για Κατσουράνη: «Ανάξια σχολιασμού η άποψη του για πέναλτι Αθανασιάδη...»

ΑΕΚ για Κατσουράνη: «Ανάξια σχολιασμού η άποψη του για πέναλτι Αθανασιάδη...»


Η ΑΕΚ δεν άφησε να περάσει ασχολιάστη η δήλωση Κατσουράνη για την φάση με τον Αθανασιάδη..

Η θέση της ΑΕΚ πάνω στη... σιγουριά Κατσουράνη ότι ο Αθανασιάδης έχει κάνει πέναλτι παρά την ομολογία του ότι δεν γνωρίζει τον κανονισμό

Ο Κώστας Κατσουράνης, στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίζεται, πήρε ξεκάθαρη θέση πάνω στη φάση της εξόδου του Αθανασιάδη, παρότι ομολόγησε ότι δεν γνωρίζει τον κανονισμό. 




Επανειλημμένα εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει καθαρό πέναλτι αν και δεν γνωρίζει (και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει) τι λέει ο κανονισμός. Η άποψη του Κατσουράνη υιοθετήθηκε φυσικά από όλους εκείνους που εδώ και καιρό χτίζουν ένα αστείο αφήγημα περί εύνοιας στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήρε θέση πάνω στα όσα είπε ο Κατσουράνης τονίζοντας:



Σε ό, τι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου. Κατά τα άλλα η άποψη που εξεφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.