Header Ads


«Στη λίστα της Λιλ ο Σιντιμπέ!»

«Στη λίστα της Λιλ ο Σιντιμπέ!»


«Σειρήνες» από Γαλλία για τον Σιντιμπέ - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Η Λιλ ψάχνει δεξί μπακ και μεταξύ των παικτών που εξετάζονται στη γαλλική ομάδα φέρεται να βρίσκεται και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.




«Έχουμε ανοίξει συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές για τη θέση του δεξιού μπακ και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις», ήταν η σημερινή (28/1) τοποθέτηση του προέδρου της Λιλ, Ολιβιέ Λετάνγκ για τα μεταγραφικά της ομάδας. 

Και αυτά ενώ νωρίτερα επί του θέματος είχε μιλήει στη συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα. ««Θέλουμε έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού στα δεξιά. Είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνει κάτι τις τελευταίες μέρες», ήταν η τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.




Και όπως προκύπτει από τους συντάκτες του SuiveurLillois, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στη Λιλ είναι και αυτή του Σιντιμπέ. Ο Γάλλος αμυντικός της ΑΕΚ έχει καλό όνομα στη Ligue 1 και στα συν του συγκαταλέγεται το γεγονός ότι έχει ένα αρκετά οικονομικό κασέ για τα δεδομένα της Λιλ, ενώ εκτιμάται πως είναι εφικτή η απόκτησή του ή ο δανεισμός του από την ΑΕΚ, από τη στιγμή που στη Ένωση δεν είναι βασικός.

Θυμίζουμε πως ο Σιντιμπέ μετρά με την ΑΕΚ 8 συμμετοχές και δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε 621 αγωνιστικά λεπτά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.