Header Ads


Απίστευτη δήλωση Στάικου για ΑΕΚ!

Απίστευτη δήλωση Στάικου για ΑΕΚ!


Δείτε πως χαρακτήρισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα την ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα.. Τον τιμούν οι δηλώσεις του..

Περήφανος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Στάικος, επισημαίνοντας παράλληλα πως θα μπορούσαν να βρουν κι άλλο γκολ κόντρα στην Ένωση.




Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της ΑΕΚ:

«Το να κερδίζουμε την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ σημαντικό για εμάς, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όπως έχουμε δει. Μας γεμίζει αισιοδοξία αυτή η νίκη και μας δίνει ψυχολογική ώθηση. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Όλοι δώσανε τη ψυχή τους. Παρά τη μεγάλη νίκη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα, δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που υιοθέτησε ο ΠΑΣ: «Ξέραμε ότι η ΑΕΚ πιέζει πολύ ψηλά, ειδικά όταν ανακτά την κατοχή γίνεται πολύ επικίνδυνη. Επιλέξαμε να μη χτίσουμε παιχνίδι από την άμυνα μας όπως κάνουμε συνήθως και να μπορέσουμε να παίξουμε συνδυαστικά σε ανοιχτό γήπεδο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, είχε και η ΑΕΚ όμως κάποιες ευκαιρίες».



Για την εμφάνιση του ΠΑΣ μετά τη διακοπή και τα τέσσερα γκολ που έχει βρει απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος είδαμε πως ήμασταν πιο συμπαγής και πιο ορθολογική ως ομάδα, μας βοήθησε η διακοπή. Πάντα δημιουργούσαμε ευκαιρίες, θέλουμε όμως να αρχίσουμε να χτίζουμε με το μηδέν στη άμυνα και να μείνουμε στην κατηγορία χωρίς προβλήματα». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.