Header Ads


Πλήρωσε το πριμ στους παίκτες ο Μελισσανίδης!

Πλήρωσε το πριμ στους παίκτες ο Μελισσανίδης!


Η κίνηση με νόημα Μελισσανίδη που «έφτιαξε» τα αποδυτήρια πριν την συνέχεια στο κατάλληλο timing..

Πριν από τα δύσκολα παιχνίδια για τη μάχη του πρωταθλήματος, οι παίκτες της Ένωσης είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να γεμίζουν με έξτρα χρήματα.




Η ΑΕΚ τα πηγαίνει πολύ καλά και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σκορπά χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας για την εικόνα που βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα με τέσσερα σερί παιχνίδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όλοι στην ΑΕΚ ένιωσαν από κοντά την αγάπη του κόσμου της Ένωσης που βρέθηκε στις εξέδρες, στις νίκες με Παναθηναϊκό, Κηφισιά, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό για Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μάλιστα, για τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τάξει πριμ 300.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές μετά το ματς, το οποίο και έλαβαν χθες οι «κιτρινόμαυροι» και μοίρασαν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.



Έτσι, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια το κλίμα είναι… από όλες τις πλευρές πολύ καλό και θετικό και οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί για να φτάσουν άμεσα στην κορυφή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.