Header Ads


«Ονόμασα τον γιο μου Ματίας μετά το γκολ Αλμέιδα στην Πάρμα!» (vid)

«Ονόμασα τον γιο μου Ματίας μετά το γκολ Αλμέιδα στην Πάρμα!» (vid)


Μια ακόμη απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα και έναν οπαδό της Λάτσιο..

Ένας φανατικός οπαδός της Λάτσιο μίλησε για το πώς έδωσε στον γιό του το όνομα του τεχνικού της ΑΕΚ




Μια ιδιαίτερη ιστορία φιλοξενεί η ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it που ασχολείται με θέματα της Λάτσιο. 

Σε άρθρο της παρουσιάζει τον μικρό φίλο της ομάδας, Ματίας, μια ιδιοφυΐα με IQ πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο της ηλικίας του. Συγκεκριμένα διαθέτει IQ 150 ενώ τα παιδιά της ηλικίας του έχουν συνήθως δείκτη 90 με 100.

Ο πατέρας του, ο Κρίστιαν μίλησε μεταξύ άλλων για το πως έδωσε το όνομα Ματίας στον γιο του, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, όταν σκόραρε εκείνο το φανταστικό γκολ με «ρουκέτα» από τα 30 μέτρα σε εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάρμα. 



Εκείνη τη μέρα στις εξέδρες βρισκόταν ο πατέρας του μικρού βλέποντας εκστασιασμένος τον Αλμέιδα να νικάει τον Μπουφόν από μακρινή απόσταση και τη Λάτσιο να επικρατεί με 2-1.

«Έχω τρία παιδιά. Τον πρώτο τον ονομάσαμε Γκάμπριελ γιατί άφησα τη μητέρα μου να αποφασίσει. Τον δεύτερο τον ονομάσαμε Ματίας γιατί ήμουν στο γήπεδο της Πάρμα όταν ο Αλμέιδα σκόραρε εκείνο το γκολ από απόσταση 30 μέτρων στον Μπουφόν. Είμαστε φανατικοί με τη Λάτσιο», ανέφερε ο Κρίστιαν, ενώ για τον τρίτο γιο του τόνισε: «Ο νεαρότερος γιος μου ονομάζεται Σεμπαστιάν. Η μαμά του δεν με άφησε να τον ονομάσουμε Χουάν Σεμπαστιάν, αλλιώς θα τον βαφτίζαμε έτσι, προς τιμήν του Βερόν φυσικά»!







Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.