Header Ads


«Χρυσάφι» στα ταμεία της ΑΕΚ από το Μουντιάλ!

«Χρυσάφι» στα ταμεία της ΑΕΚ από το Μουντιάλ!


Τεράστιο έσοδο στα ταμεία της ΑΕΚ από το Μουντιάλ, πόσα εκατομμύρια κερδίζει η Ένωση..

Το Μουντιάλ... γεμίζει τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με ένα ποσό αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. 




Η Ένωση ήταν η ελληνική ομάδα με τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς συμμετείχαν με τις εθνικές τους ομάδες οι Βίντα (Κροατία), Σιμάνσκι (Πολωνία), Πινέδα (Μεξικό) και οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι με το Ιράν. 

Αν συνυπολογιστούν και τα έσοδα από το 50% της παρουσίας του Ανσαριφάρντ (Ιράν) που πλέον αγωνίζεται στην Ομόνοια, το συνολικό ποσό από την αποζημίωση που δίνει η FIFA στις ομάδες, αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, όπως καταγράφει η "Ώρα των σπορ". 



Συγκεκριμένα η παγκόσμια ομοσπονδία αποζημιώνει τους συλλόγους με 10.000 δολάρια τη μέρα για κάθε έναν παίκτη που συμμετέχει στο Μουντιάλ. 

Αυτό σημαίνει ότι μόνο από τη φάση των ομίλων, η ΑΕΚ πήρε περίπου 500.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα όμως οι Βίντα και Σιμάνσκι συνέχισαν στα νοκ άουτ, με τους "κιτρινόμαυρους" να εισπράττουν επιπλέον 210.000 ευρώ για κάθε έναν. 

Η πρόκοριση της Κροατίας στα ημιτελικά κι ενώ το Σάββατο θα παίξει στον "μικρό" τελικό με το Μαρόκο, έχει υπολογιστεί πως θα φέρει στην ΑΕΚ ακόμη 260.000 ευρώ από τον Βίντα. 



Σε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να προστεθεί και η αποζημίωση που δίνει η FIFA σε περιπτώσεις τραυματισμών, μιας και ο Μοχαμάντι επέστρεψε με σοβαρό πρόβλημα και θα μείνει για καιρό εκτός δράσης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.