Header Ads


Αποκάλυψη Αλμέιδα για μεταγραφές στην ΑΕΚ!

Αποκάλυψη Αλμέιδα για μεταγραφές στην ΑΕΚ!


Το αποκάλυψε από την προετοιμασία ο Ματίας Αλμέιδα - Η συζήτηση με την διοίκηση και οι μεταγραφές που έρχονται




Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην προετοιμασία:

-Μεταγραφικά πέραν του Φερνάντες να περιμένουμε και κάτι άλλο; Έχετε διαπιστώσει κάποια ανάγκη που θα καλυφθεί τον Γενάρη; 
Έχω ήδη μιλήσει με τη διοίκηση. Και αν τα καταφέρουμε, θα ήθελα να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Είναι πάντα σημαντικό, να μπορείς να πάρεις παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν και πολύ περισσότερο τώρα, που θα έχουμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια Και οι παίκτες ξέρουν, ότι όλοι θα είναι χρήσιμοι και θα χρησιμοποιηθούν μέσα στα επόμενα 30 ματς. Είναι πάντα καλό να έχεις πολλούς παίκτες στο ρόστερ.



-Μπορούμε να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο; 
Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα από σεβασμό στους ποδοσφαιριστές που έχω στην ομάδα. Αλλά εντάξει, αν θα μπορούσα να πάρω τον Μέσι, θα τον ήθελα (γέλια).

-Το καλοκαίρι είχατε πει ότι είχατε δει 80 παίκτες, τώρα;  
Δεν έχω δει 80 γιατί είμαστε στη μέση της σεζόν αλλά έχω δει πάρα πολλούς. Συνέχεια βλέπουμε παίκτες. Και πάντα πρέπει να κοιτάζουμε παίκτες. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κλαμπ κάνουν πολύ καλή δουλειά.  Ψάχνουν και βρίσκουν παίκτες, τους παρακολουθούν και μετά τους κοιτάμε και μαζί. Πάντα οι παίκτες που κοιτάζω, με ενδιαφέρει να ταιριάζουν στο δικό μας τρόπο και στη δική μας φιλοσοφία. Και βέβαια, να μπορούν να αφήσουν και κάτι στον σύλλογο, αυτή  είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να την κάνουμε.  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.