Header Ads


Κάκος: «Πώς γίνεται να μην πήρε κόκκινη ο Εμβιλά;» (vid)

Κάκος: «Πώς γίνεται να μην πήρε κόκκινη ο Εμβιλά;» (vid)


«Τρελάθηκε» ο Τάσος Κάκος με τις φάσεις από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, τι είπε για το πέναλτι που «φωνάζει» η ΑΕΚ στον Μάνταλο..

Μιλώντας στην εκπομπή Total Football του OPEN και αναλύοντας τις φάσεις του ντέρμπι, ο Τάσος Κάκος αναρωτήθηκε πώς γίνεται να πήρε μόνο κίτρινη κάρτα ο Εμβιλά για το… δολοφονικό του χτύπημα στο 98΄ στον Φαν Βέερτ, ενώ σχολίασε πως η φάση του Μάνταλου θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι.




Με 10 παίκτες έπρεπε να τελειώσει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γιαν Εμβιλά έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα για το φάουλ που έκανε πάνω στον Φαν Βέερτ, όπως είπε ο Τάσος Κάκος μιλώντας στην εκπομπή Total Football του OPEN. 

«Δυστυχώς δεν έδωσε κόκκινη. Είναι καθαρή κόκκινη, ο ορισμός. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα σε αυτή τη φάση. Ο διαιτητής έκανε το λάθος, ο VAR δεν μπορώ να καταλάβω, είναι χτύπημα εν ψυχρώ ψηλά στο κεφάλι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κόκκινη κάρτα. Πάει να παίξει μπάλα αλλά βλέπει τον αντίπαλο και σε αυτή την περίπτωση είναι σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι γιατί αδιαφορεί για την σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου» ανέφερε ο Τάσος Κάκος για το φάουλ του Εμβιλά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ. 



«Θεώρησαν πως είναι ως μη γενόμενη η φάση αυτή. Ο Πασχαλάκης πηγαίνει άτσαλα, υπάρχει ανατροπή εκεί γιατί δεν βρίσκει τη μπάλα, και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι. Αν ισχύει αυτο που λέει η ΑΕΚ, πως είπε ο διαιτητής πως είναι πέναλτι, τότε είναι σωστός. Υπάρχει ένα τράνταγμα αρκετά δυνατό που μπορεί να προκαλέσει την πτώση.  

Η φάση του οφσάιντ είναι πολύ δύσκολη, γιατί η μπάλα πηγαίνει από τον αμυντικό, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να παίξει τη μπάλα ή κάνει προσπάθεια να παίξει, αυτό είναι στην κρίση του διαιτητή. Εκεί υπάρχει μία γκρίζα ζώνη. Εδώ ο βοηθός έκρινε πως ο αμυντικός μπορούσε να παίξει τη μπάλα, δεν την έπαιξε σωστά και ήταν κακό παίξιμο. Αν δεν το έδινε ο διαιτητής έπρεπε να βοηθήσει ο VAR. Ο VAR θεωρεί επίσης πως υπάρχει οφσάιντ, οπότε μένει με την προηγούμενη απόφαση.»


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.