Header Ads


Κωστής: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Να μείνει για χρόνια ο Αλμέιδα!»

Κωστής: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Να μείνει για χρόνια ο Αλμέιδα!»


Την άποψη ότι η ΑΕΚ προσφέρει το ωραιότερο θέαμα στο ελληνικό πρωτάθλημα (υπογραμμίζοντας την καθοριστική συμβολή του Ματίας Αλμέιδα σε αυτό) εξέφρασε ο Χρήστος Κωστής!

Ενθουσιασμένος με την αγωνιστική μεταμόρφωση της ΑΕΚ δήλωσε ο Χρήστος Κωστής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Live Sport», ο παλαίμαχος άσος εξέφρασε την άποψη ότι η «Ένωση» παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.




Αφού ευχήθηκε λοιπόν να μείνει για χρόνια στους «κιτρινόμαυρους» ο Ματίας Αλμέιδα, υπογράμμισε την τεράστια ώθηση του γηπέδου και τόνισε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλαξε την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστής:

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Η φετινή ΑΕΚ ανταποκρίνεται στα πρότυπα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με καλό πρέσινγκ και γρήγορη κυκλοφορία. Σαφέστατα έχει αλλάξει επίπεδο σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα έχει τεράστια προοπτική, ειδικά αν πιστέψουν στον προπονητή και στο πλάνο του, το οποίο θα πρέπει να είναι μακροχρόνιο. Να αφήσουν τον Αλμέιδα να δουλέψει πολλά χρόνια.

Η ΑΕΚ έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια, αν και πιστεύω ότι και φέτος μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό είναι μία γενική ομολογία. Παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό, απλά ο Παναθηναϊκός σε πολλά ματς που δεν ήταν τόσο καλός κατάφερε με κυνισμό να τα πάρει στα τελευταία λεπτά».

Για την Opap Arena: «Το γήπεδο έχει δώσει μεγάλη ενέργεια στον κόσμο. Αυτή η ενέργεια ωθεί και τους παίκτες να έχουν καλύτερη ψυχολογία και περισσότερη αυτοπεποίθηση, να παίζουν πιο παθιασμένα. Με τον κόσμο να φωνάζει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Φωνάζει και τραγουδά ασταμάτητα σε αυτό το γήπεδο. Είναι κάτι το απίστευτο! Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει φέρει η ομάδα στο γήπεδό της».



Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Είναι πασιφανές πως η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη άλλαξε την ροή της ιστορίας της ΑΕΚ. Μία ΑΕΚ που ήταν αποδυναμωμένη σε όλα τα επίπεδα. Πλέον με την παρουσία του και με την προσωπικότητά του μετέδωσε αυτοπεποίθηση σε όλον τον οργανισμό. Η ΑΕΚ είναι ξανά περήφανη και νομίζω πως έχει να ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές στο μέλλον».

Για τον Αραούχο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όπου και αν τον βάλεις, ειδικά στον άξονα, μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά. Είναι ένας πληθωρικός παίκτης».

Για τον Λιβάι Γκαρσία: «Πιστεύω πως η τοποθέτησή του στην περιοχή έχει αποδειχθεί ένα από τα ατού της φετινής ΑΕΚ. Το μειονέκτημα είναι πως πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια και να δουλέψει πιο εξειδικευμένα στο τελείωμα των φάσεων. Αλλά έχει απίστευτα προσόντα. Πολύ δύσκολα μπορεί να ανακοπεί από αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος».



Για τον Πινέδα: «Είναι το βαρόμετρο, ένας πολύ καλός παίκτης που προσφέρει σιγουριά. Είναι ένας σύγχρονος ποδοσφαιριστής: Γρήγορος, διεισδυτικός, που μπορεί να πρεσάρει και να παίξει δυνατά. Μαζί με τον Σιμάνσκι και τον Γιόνσον έχουν δώσει ταχύτητα στον χώρο του κέντρου».

Για τον Γκατσίνοβιτς: «Κάνει την διαφορά. Έχει αυτοπεποίθηση, πάει στο ένας με έναν, είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.